Digidexo.com

Hvordan å gjøre Plantar fasciitt Øvelser

Plantarfascien er et bindevev som forbinder hælen bein med tærne. Den er ansvarlig for å stabilisere foten, så vel som å virke som en støtdemper for benet. Du kan behandle plantar fasciitt med enkle daglig mosjon og smertestillende midler. Du bør alltid sjekke med legen din før du starter noen behandling.

Bruksanvisning

•  Strekk hamstrings. Sitt på gulvet med bena rett og tærne peker opp. Hold et håndkle i hendene og sløyfe den rundt tærne på foten med plantar fasciitt. Trekk håndkleet mot kroppen din. Hold i 20 sekunder og slappe av. Gjenta denne øvelsen ti ganger.

Stå med ansiktet mot veggen. Skritt fremover med god fot forlater foten med plantar fasciitt forlenget bak deg. Hold begge føttene flatt på gulvet når du lener kroppen din nærmere veggen. Denne øvelsen hjelper deg strekke akillessene. Strekke og slappe av ti ganger.

Gå opp en trapp med ballene dine bare føtter. Balansere deg selv ved å holde veggen eller rekkverket. Senk deg selv å føle dine buer strekke. Gjenta dette ti ganger.

Trekk tærne tilbake mot deg mens du sitter ned med beinet krysset. Gjør denne øvelsen ti ganger.

Sitt ned i en stol. Plasser en boks med frossen juice på gulvet foran deg. Rull boksen frem og tilbake under buen med foten som har plantar fasciitt. Lagre denne øvelsen for sist fordi det bidrar til å slappe av plantarfascien samt gi kulde terapi for området.