Digidexo.com

Alli Starter Pack Informasjon

I 2007 FDA (Food and Drug Administration) godkjent orlistat (virkestoffet i Alli) for bruk som en over disk vekttap agent for voksne over 18 år gammel. Dette skiller Alli fra de andre vekttap medisiner på apotek din hylle og sørger for sikkerheten til produktet. Før du starter denne medisinen, sjekk med legen din for å unngå eventuelle interaksjoner med andre medisiner, og for å minimere risikoen for bivirkninger.

Komme i gang

Den Alli Starter Pack gir deg alt du trenger for å komme i gang. Alli vekttap kapsler er utformet for å arbeide innenfor fordøyelseskanalen og hindre kroppen din fra å absorbere omtrent 25 prosent av fettet fra kostholdet ditt. Den Alli Shuttle er en spesialdesignet bæreveske som gjør det enkelt å holde kapslene med deg uansett hvor du går. Referanse hefter som velkomst guide, følges guide, kalori og fett teller, spise sunt guide, Raske fakta kort og en Daily Journal er alle laget for å maksimere sjansene for suksess og gjøre det enklere å følge programmet. Din startpakken inneholder også et nettbasert program med veiledning og en handlingsplan for å bidra til å støtte deg gjennom hele prosessen.

Slik fungerer det

Alli, sammen med et sunt kosthold og treningsprogram, hjelper deg effektivt i å miste vekt ved å hindre tarmene fra absorbere 25% av fettet fra kostholdet ditt, og dermed redusere det totale antall kalorier som kroppen absorberer. Orlistat deaktiverer funksjon av lipase (et enzym i fordøyelsessystemet som bidrar til å bryte ned fett) som muliggjør ufordøyd fett til å passere gjennom tarmkanalen. Dette fettet er slutt gått gjennom kroppen din og eliminert med avføring.

Anbefalinger

Ta Alli sammen med et måltid (et måltid som inneholder litt fett), så ofte som tre ganger daglig. For å begrense uønskede bivirkninger, begrense fettinntaket til ikke mer enn 15 gram per måltid. Alli alene vil ikke redusere vekten betydelig. Du må forplikte seg til å vedta en sunn livsstil med et balansert kosthold og treningsprogram. Når du når målet ditt i vekt, slutte å bruke Alli. Skaperne av Alli (GlaxoSmithKline Consumer Healthcare) anbefaler at du tar en daglig multivitamin ved sengetid.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger er hyppige, haster noen ganger avføring; løs avføring; diaré; vansker med å kontrollere avføring; og gass ledsaget av en fet utflod fra anus. Disse tarm endringene er et resultat av ufordøyd fett passerer gjennom kroppen din og kan minimeres ved å vedta en lav-fett diett plan.

Advarsel

Hvis du har gjennomgått organtransplantasjon, ikke ta Alli (det kan samhandle med anti-avvisning medisiner). Ikke bruk Alli hvis du har noen forhold som hemmer absorpsjon eller bra, du er på en sunn vekt, eller hvis du er på ciklosporin. Snakk med legen din før du tar Alli hvis du har en historie med skjoldbrusk sykdom, diabetes, galleblæren problemer, pankreatitt, nyrestein eller hvis du tar noen blodfortynnende medisiner som du kan kreve ekstra overvåking eller en dosejustering. Du bør ikke ta Alli hvis du er gravid eller ammende. Slå av enheten og ta kontakt med legen din hvis du opplever alvorlige, forverring eller nonstop smerter i magen. Dette kan være et symptom på en alvorlig tilstand.