Digidexo.com

Slik Cure gass og oppblåsthet

Slik Cure gass og oppblåsthet


Gass, luft i magen, passerer vinden ... uansett hva du kaller det, er det fortsatt vilt pinlig når det skjer i det offentlige. Selv om det er bare et symptom på en naturlig kroppslig funksjon, rangerer stigma for å bli tatt passerer gass høyt på den røde ansikt skala. I tillegg, oppblåst mage ofte følger med tarmgass, forårsaker kramper og ubehag. Heldigvis er det enkle trinn og behandlinger for å kurere gass og oppblåsthet og lagre ditt omdømme.

Slik Cure gass og oppblåsthet

Bratt en varm dampende kopp urtete å kurere flatulens. Noen urter hjelpe til settling magen og redusere symptomene av overskuddsgass. Neste gang du opplever oppblåsthet, nå for peppermynte, karve, anis eller peppermynte og nippe unna.

Velg en mildere bønne eller legume hvis du koke opp bønner for kveldsmat. Ikke alle bønner er skapt like, og ved å velge linser, lima bønner eller erter i stedet for marinen bønner, kan du redusere utviklingen av tarmgass.

Sug bønner over natten. Når bønner blir grundig fuktet, er de mindre tilbøyelige til å produsere oppblåsthet og gass i magen. Bare sørg for å skylle dem med rent vann før matlaging.

gjenoppdage deg selv med spisestuen. Med dagens hektiske livsstil, vil familiemedlemmer ta en tallerken med mat og krølle seg på sofaen eller i deres favoritt recliner. Dessverre, det er en oppskrift for gassy katastrofe. Fordøyelsessystemet behandler maten mer effektivt når du sitter rett opp, slik at gass som går inn magen under svelging å unnslippe via en oppstøt.

Senk farten. Når du snarf maten din, pleier du å svelge overflødig luft samtidig. Luft i magesekken kan kun gå ut en av to måter ... enten som en oppstøt eller som tarmgass. Dette problemet forsterkes når du drikke kullsyreholdige brus eller øl.

Hint

  • Hvis symptomer på tarmgass er en alvorlig og kronisk bekymring, bør du oppsøke lege for å utelukke en fordøyelseskanal uorden.
  • Ikke misbruk over-the-counter gass lettelse rettsmidler. Hvis den anbefalte doseringen ikke avhjelpe problemet, bør du oppsøke lege.