Digidexo.com

Quick måter å få vekt

Problemer forbundet med å være undervektig inkluderer problemer med å regulere kroppstemperaturen, en deprimert immunsystem og redusert muskelmasse. Spise sunt høy-kalori mat er viktig når økende vekt. Fettete bearbeidet mat kan bidra til å få tilbake noen vekt, men det kan også føre til forhøyet kolesterol og hjerteproblemer. Finn ut hvordan du kan for å få tilbake noen vekt og leve et sunt liv.

Legge mer kalorier for å Meals

Ifølge University of Michigan i www.med.umich.edu, bør folk som ønsker å starte økende vekt legge 500 flere kalorier til måltidene. Ved å spise tre måltider om dagen, kan du feste på 1500 kalorier. Et pund er 3500 kalorier, noe som ville bety at du kan få £ 3. en uke. Begynn å lese ernæringsmessige etiketter på matvarer for å registrere dine kalorier. Hold en journal for å få riktig mengde kalorier. Finn mat du liker å spise for å få din vektøkning diett startet. Snack hele dagen på høy-kalori mat.

Legge Kalorier til måltider

Fett har flere kalorier enn noen annen matvaregruppe. Ved å legge en spiseskje med sunt fett som olivenolje, rapsolje eller soyaolje til mat, er du i stand til å øke kalori teller. Unngå å laste opp på mettet fett som kokosolje, smør og animalsk fett fordi de kan heve LDL-kolesterolet. Spis mye salatdressinger. Vanligvis, salatdressinger har rundt 200 kalorier hver 2 ss. Lag en salat ved hjelp av mørkegrønne bladgrønnsaker, ost, avokado, kylling og en kremet salat dressing som ranch. Grønnsakene vil gi nok fiber til å hindre forstoppelse noen ganger forbundet med å spise mer mat. Meieriprodukter som ost har 80 kalorier i en skive. Legg ost til smørbrød, pasta og proteiner. Kaster nøtter i salater og yoghurt er en annen flott måte å legge kalorier til måltidene. Bare 1 oz. av cashewnøtter har 158 kalorier. I tillegg er peanøttsmør full av kalorier og viktige næringsstoffer. Spre 2 ss. av organisk peanøttsmør på bananer og epler for et måltid som har mer enn 300 kalorier.

Snacks

Store måltider kan være vanskelig å konsumere hvis magen har krympet på grunn av mangel av å spise. Velg høy-kalori snacks hele dagen. Granola gir en høy fiberkilde. Hell litt granola, nøtter, tørket frukt og frø i en pose for å ta med deg. På samme måte kan smoothies og milkshake gi deg antioksidanter fra frukt, kalsium for yoghurt og kosttilskudd. Lag din egen ved å blande frossen yoghurt, bananer, melk og peanøttsmør i en blender. Legg et daglig kosttilskudd. Lag en stor mengde av smoothie og holde den i fryseren. Ta den med deg når du forlater. Pass på å spise sunn høy-kalori mat når økende vekt. Dårlig fett, raffinert sukker og bearbeidet mat vil forlate deg svak og ytterligere undertrykke immunsystemet.