Digidexo.com

Eddik for å rense arteriene

Ved hjelp av eddik er en naturlig måte å rense arteriene i pesten. Det kan redusere kolesterolet dersom du tar det muntlig i små mengder hver dag. Ingrediensen i eplecider eddik er en type fiber som vil bidrar visp fettet ut av systemet og arterier. Hvis du for tiden tar legemidler for å fjerne blodårene dine, spør legen din om du kunne legge eple cider eddik til kosthold.

Egenskaper av eple cider eddik

Den viktigste ingrediensen i eple cider eddik som hjelper klare arterier kalles pektin. Det er en type løselig frukt fiber som binder seg til fettcellene og tillater kroppen å spyle dem ut av kroppen naturlig. De aminosyrer som finnes i eplecider eddik også bidra til å redusere lavtetthets-lipoprotein (LDL) teller, som er en farlig type kolesterol som finnes i kroppen. Høye fiber dietter er knyttet til lav kolesterol, lav kroppsvekt, og sunnere legemer. For mye plakkakkumulering i arteriene kan føre til hjertesykdom, hjertesvikt, aneurismer og farlige blodpropper. Inntar opp til 25 gram fiber hver dag vil bidra til å holde kolesterolet lavt og blodårene dine klart. Det også holder deg mett lenger slik at du ikke spiser så mye.

Eddik Forbruk

Å kontrollere kolesterolnivået og holder blodårene rene, drikke minst en spiseskje med økologisk eple cider eddik hver dag. Fordi det er en veldig surt drikke, er det best å blande det med litt vann eller juice i en 50/50 konsentrasjon. Hvis du er over 200 pounds, drikke 2 spiseskjeer per dag. Eddik er også kjent for å dempe sultfølelse på grunn av sin høye syrlig innhold. Apple cider eddik er et naturlig helse rette, men du bør rådføre deg med legen din på forhånd for å se om kostholdet er riktig for deg. Etter 30 dager av å konsumere eple cider eddik daglig, har kolesterolnivået sjekkes på et legekontor for å se om den rette fungerer.

Unike sammensetninger i eddik

Apple cider eddik har en unik sammensatt i det som øker nivået av nitrogenoksid i blodet, som holder blodårene åpne og blodet strømmer gjennom. Når blodårene dine stivne og constrict fra en høy-fett diett, blodpropp danne og risikoen for hjerteinfarkt er hevet betraktelig. Apple cider eddik inneholder også vinsyre og eplesyre syrer som hjelper fordøye mat. Jo raskere maten er fordøyd, jo mindre sannsynlig at det vil slå inn i fett og tette blodårene dine.