Digidexo.com

Hvordan bli kvitt magen fett

Alle vil ha den klassiske flat mage og seks pack abs. Det er mange kjepphest dietter, piller og maskiner som alle hevder å arbeide. Men ofte disse utgjør noe mer enn en sløsing med penger. Denne guiden vil forklare hvordan å bli kvitt magen fett-for godt.

Hvordan bli kvitt magen fett

Hvordan bli kvitt magen fett

•  Brenn fettet av. Din største aktivum i Ardenneroffensiven er mosjon. Fat, enten på magen eller andre steder, beløper seg til noe mer enn lagret energi. For å frigjøre denne lagrede energien du må delta i noen form for vedvarende fysisk aktivitet som jogging eller gange i minst 30-45 minutter hver dag fem dager per uke.

tone musklene dine. Hvis musklene er svake de ikke vil se eller føle seg fast og din holdning vil lide. Arbeide din abs med crunches, leg heiser og andre slike øvelser to eller tre ganger i uken. Sørg også for å bruke litt tid på å gjøre øvelser som fokuserer på obliques. Også stå oppreist!

•  Få inn riktig tenkemåte. Sett et mål og jobbe mot det. Ikke bare avhengig av skalaen. Se på kroppen din i speilet. Det er en god idé å holde et bilde journal som dette vil være en mye mer nøyaktig mål på din fremgang enn å stole på din totale kroppsvekt alene.

Spis riktig. Du kommer ikke til å miste magen fett, men å spise mat som er høy i kalorier, sukker og fett. Spis fullkorn, grønnsaker, frukt og magert kjøtt. Drikk rikelig med vann. Kroppen din trenger for å holde deg hydrert å være på sitt beste.

Husk rollen dine gener. Genetikk spiller en stor rolle på den måten at kroppen din skal se ut. Uansett hvor mye du trener, kan du aldri ha en six pack for å vise for det. Men det betyr ikke at det er meningsløst å fokusere på å miste fett. Magen blir strammere, fastere, og hele kroppen blir slankere og mer sunt.

Hint

  • Rådfør deg med din lege før du begynner på diett eller vekttap rutine.
  • Hold styr på fremgangen din. Endringer skjer ikke over natten. Ta bilder og holde nøyaktig oversikt, slik at du kan måle fremgangen din.
  • Tenk sunt. Forestill deg selv slik du ønsker å være, og deretter bli fast bestemt på å nå det målet.
  • Vær på vakt mot slankepiller. Disse er iffy i beste fall, og mange av dem kan være farlig.
  • Det er ikke slike ting som spot trening. En maskin som fungerer abs vil ikke føre til en flat mage av seg selv.