Digidexo.com

Hvordan å miste Belly Fat Med en enkel walking rutine

Hvordan å miste Belly Fat Med en enkel walking rutine


Belly fett er noe som de fleste amerikanere kjempe. Ville det ikke være fint å ha en flat mage? Du kan miste buk fett og har magen du alltid drømt om hvis du følger noen grunnleggende walking regler.

Hvordan å miste Belly Fat Med en enkel walking rutine

Det kan være vanskelig å miste buk fett. En av de beste magen fett busters er å vandre. Hvis du følger en enkel walking rutine den kan gjøre vandrer for midjen. Walking faktisk kan flate og tone magen mer effektivt enn sit ups. Nedenfor er noen enkle tips for å Pep opp Din gang treningen og gjøre den mer produktiv.

Det første trinnet er å tempoet selv. Hvis du er normalt ikke veldig aktiv du ikke ønsker å hoppe inn med begge føttene og brenne deg ut før du begynner. Begynn med å gå ca 15 minutter to ganger daglig. Du ønsker å gå raskt, men du er ikke i en maraton. På dette tidspunktet av magen fett tap reisen du bare lettelser deg inn i en rutine. Når du har blitt mer bruk for det daglige turer kan du forlenge tiden og avstand. Etter hvert vil du ønsker å gå minst en time om dagen i høyt tempo. Du trenger ikke å gå en time rett. Du kan dele det opp i to turer hvis du foretrekker det. Så lenge du får i ditt daglige gangtid vil du begynne å se en reduksjon av magefett.

Rist opp din walking rutine. Du ønsker ikke å gå samme løype hver dag. Stadig dekker samme bakken vil sikkert bli kjedelig og svekke ditt ønske om å fortsette dine turer. Velge nye og spennende steder å gå. Prøv å plukke flekker som er fylt med skjønnheten i naturen. Når du går ned i vekt og buk fett vil du også få de fredelige bilder av mor natur. Hvis du befinner deg mindre enn begeistret for utendørs kan du alltid gå i kjøpesenteret. En sporadisk blikk inne din favoritt boutique kan være gunstig. Det er nesten ingenting som synet av den lille sorte kjolen du alltid ønsket å forbedre ønske om å miste magen fett.

I tillegg kan det være lurt å lytte til musikk mens du går. En fengende melodi vil øke humøret forårsaker du å plukke opp tempoet. Du vil bli jamming ut og vandre av inches.