Digidexo.com

Fat Burning frokost Foods

Frokost er det viktigste måltidet på dagen. Kroppen trenger å starte sin dag med drivstoff (kalorier). Når frokosten er hoppet over, bremser stoffskiftet ned og folk spiser mer utover dagen og bli sulten raskere. Følgende fettforbrenning frokost mat kan øke hastigheten på stoffskiftet, noe som hjelper forbrenne fett hele dagen.

Frukt

Frukt som bananer, sitrusfrukter og melon er sunne valg. Frukt har naturlig sukker og gir sårt tiltrengt energi, gjør magen føler fyldigere (på grunn av fiber) og bidrar til å brenne fett.

Cereal

Hele korn tørt korn og varme frokostblandinger som havregryn er fylt med fiber og komplekse karbohydrater. Fiber og komplekse karbohydrater opprettholde sunne blodsukkernivået som bidrar til å regulere fettlagring i kroppen.

Lowfat eller Fat Free Milk

Lowfat eller fett gratis melk inneholder høye nivåer av kalsium. Kalsium øker kroppens stoffskifte som bidrar til å brenne fett.

Varme drikker

Sort te, grønn te og kaffe inneholder EGCG, et kjemikalie som påvirker stoffskiftet. EGCG bidrar til å eliminere fettsyrer som er lagret inne i kroppen, og også gir kroppen mer energi.

Lean Protein

Lean protein som kalkun eller kylling som er lagt til en eggehvite omelett er en sunn frokost alternativ. Protein bidrar til å brenne kalorier raskere.