Digidexo.com

Hvordan maksimere din metabolisme å miste vekt

Hvordan maksimere din metabolisme å miste vekt


Livsstilsendringer er nødvendig for å øke stoffskiftet og miste vekt. Noen som nyter datamaskiner, TV og lesing, for eksempel, vil måtte gjøre en ekstra innsats for å planlegge daglig mosjon inn i deres dag for å maksimere sin metabolisme.

Riktig ernæring og mosjon, sammen med rikelig med søvn og vann vil øke stoffskiftet og gjøre vekttap mulig.

Hvordan maksimere din metabolisme å miste vekt

•  Forbered deg på en livsstil endring. En stillesittende livsstil og dårlige matvaner kan skade stoffskiftet. Maksimere din metabolisme å miste vekt krever at du går ting opp et hakk. Mentalt forberede deg for endringene og akseptere at du må endre for å se de helsemessige fordelene av en aktiv livsstil.

•  Sett endringen i bevegelse. Legg fysisk aktivitet på dagen. Det kan være så enkelt som å ta trappene og en etter-middag spasertur i nabolaget ditt, eller det kan innebære en gym medlemskap og en trener som vil hjelpe deg å nå dine vekttap mål. Men du velger å bevege seg mer, være sikker på å innlemme det hverdagen og planlegge det som en viktig del av dagen.

Gjør endringer i kostholdet ditt. Pass på at du fyre opp kroppen din for å maksimere din metabolisme og brenne mer kalorier hver dag. Begrense søtsaker og turer gjennom drive-in. Aksje opp på ferske matvarer, høy-fiber karbohydrater og magre proteiner for å holde stoffskiftet fyrte opp.

Endre sove mønster. Mangel på søvn kan føre til en langsom metabolisme og problemer med å miste vekt. Gå til sengs på samme tid og mål i åtte timer hver natt. Riktig trening og ernæring vil hjelpe deg å oppnå dette målet.

Endre dine drikkevaner. Slutte å drikke brus, kosthold pop eller noe som inneholder tilsetningsstoffer. Drikk vann og mye av det for å holde stoffskiftet høyt og flush fett fra kroppen din.

Hint

  • Komme rett tilbake på sporet hvis du ha et dårlig måltid eller hoppe over en trening.
  • Ikke eliminere matvaregrupper, men spiser alt med måte med spesiell oppmerksomhet om å spise mat som vil øke stoffskiftet å hjelpe deg å kaste ekstra pounds.
  • Ikke gå på en restriktiv diett for å gå ned i vekt. Hvis du ikke spiser nok, vil kroppen gå inn i sult-modus og holde på kroppen fett.
  • Ikke overdriv det på trening. Gradvis legge på din tid og intensitet for å unngå skader og utbrenthet.