Digidexo.com

Hvordan å miste vekt med Banana Diet

Hvordan å miste vekt med Banana Diet


Elsker bananer og annen frukt? Banan diett er en diett fra Japan som er svært populært for å være effektiv samt langt mindre restriktive enn mange andre typer dietter. Banan kosthold, også kjent som morgenen banan kosthold, er svært populær, og siden det er trygt, det er en kjepphest diett som ikke er sannsynlig å gå hvor som helst.

Hvordan å miste vekt med Banana Diet

•  Utarbeide en spiseplan. Banan kosthold er svært enkel i sin utførelse: alltid spise en frokost med en banan og vann, eller flere bananer. Spis til du er full, men ikke fråtse eller ting selv. Bare spise rå, ikke frosset, og ikke kokt, bananer.

Hvis du er litt sulten før lunsj, gå videre og spise en liten sunn snack, som et ris ball, en skål med havregryn, eller en frukt bar.

Spis måltider som normalt. Du trenger ikke å gå ut av veien for å spise helt frisk, men hvis alle måltider er fire plater på alt du kan spise buffeer, så ikke forvent et mirakel. For morgenen banan kosthold vil du ønsker å øve spise til du er 70% full - fornøyd, men ikke helt full og definitivt ikke fylt. Ingen desserter, og spise middag ved 20:00 senest, men 18:00 er foretrukket.

Drikk mest vann. Banan diett sier å drikke vann i slurker, og ikke i store mengder. Ikke bruk det til å vaske ned maten. Hvis du trenger en søt på ettermiddagen, kan du ha en, men ikke spise hvis du ikke er sulten.

En stor del av banan kosthold er å spise sakte og setter pris på smaken av maten.

Alltid gå til sengs før midnatt for å få en full natts søvn. Gjenta denne tidsplanen dag etter dag og se på når pounds begynner å smelte bort, og du begynner å slanke seg med den nye banan diett!

Hint

  • Prøv å spise fornuftige måltider. Denne dietten ble utviklet i Japan, hvor selv sine "mindre sunne" måltider tendens til å være mye sunnere enn mange amerikanske baserte måltider.
  • Bruk bananer som snacks for full effekt.
  • Ikke forvent at dette skal være en magisk kule for grovt overvektig. Hvis du er over 100 kg overvektig og tilbringe kvelden måltider på alt du kan spise buffeer, er bananer ikke kommer til å gjøre noen forskjell.