Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Belly Fat Fast

Hvis du er lei av lugging rundt den ekstra vekten rundt midten, det finnes måter å bli kvitt magen fett raskt.

Flere ting føre til økt fett i magen. En diett for høy i karbohydrater øker insulinnivået, som legger til fettlagring i kroppen. Stresshormoner gi magefettcellene til å skape en beskyttende pute løpet mage organer. Folk er biologisk disponert for lagring av magefett, særlig ettersom de blir eldre.

En av de beste mat planer for å redusere fett opphopning rundt midten er en høy protein, lav karbohydrat kosthold sammen med regelmessig mosjon. Følg fremgangsmåten nedenfor for å miste buk fett raskt.

Hvordan bli kvitt Belly Fat Fast

•  Unngå hvite matvarer som brød, sukker og poteter, som spike insulin nivåer, for å miste buk fett raskt. Spiking insulinnivåer signal legemet for å sende fett direkte til magen. Andre matvarer som spike insulin nivåer er bearbeidet mat og stekt mat.

Hold deg til en høy protein, lav karbohydrat diett. Atkins 'diett er en av de beste dietter for å redusere magefett. Dr. Atkins 'teori er basert på det faktum at en lav karbohydrat, høy-protein diett slå kroppen i en fettforbrenning maskin. Du vil merke en nedgang i magefett i løpet av få dager etter å holde seg til denne dietten.

Kontroller at spise mindre enn 30 karbohydrater om dagen for å miste buk fett raskt. De fleste karbohydrater bør komme fra grønne grønnsaker. Spis mer protein med høyt innhold av omega-3 fettsyrer som fisk, og redusere mage fett enda raskere samtidig forbedre helsen din. Det er svært få karbohydrater i kjøtt og fisk.

Spis små måltider gjennom dagen. I stedet for å ha to eller tre store måltider, spiser fem eller flere små måltider. Spise små måltider vil bidra til å holde insulinnivået stabilt og redusere magefett. Hvert lite måltid bør inneholde proteiner og grønnsaker.

Sørg for å få nok søvn og avslapning. Stress gjør organer frigjøre kortisol, noe som øker fett i magen området. Ta deg tid for deg selv og meditere hver dag.

Få flytte og miste buk fett raskt. Gjør både aerob og anaerob øvelser. Vekt løfting er meget viktig for å miste vekt, spesielt i magen. Jo mer muskler en person bygger, jo mer magen fett kroppen hennes vil brenne av.

Sørg for å drikke rikelig med vann. Tilsett litt sitronsaft til vann for å bli kvitt magen fett raskt. Unngå alkohol og kosthold drinker.

Hint

  • Sørg for å sjekke med legen din før du starter noen vekttap eller treningsprogrammer.