Digidexo.com

Tea Tree Oil Cure for Sentripetal cicatricial Alopecia

Tea Tree Oil Cure for Sentripetal cicatricial Alopecia


Sentripetal cicatricial alopecia er en sjelden form for håravfall forårsaket av arrdannelse i hårsekkene (den levende delen av håret, under hudens overflate). Menn og kvinner i alle aldre, men det meste unge voksne, lider av denne tilstanden. Cicatricial er et medisinsk begrep for arrvev. Sentripetal betyr bare beveger seg mot sentrum. Tea tree olje er en antimikrobiell fra Melaleuca Alternifolia, en plante som brukes av de australske aboriginerne for tusenvis av år. Den brukes i en rekke urteprodukter, men er best kjent i USA for behandling av spiker sopp.

Behandling Sentripetal cicatricial Alopecia

De fleste medisinske referanser skille mellom primære og sekundære typer av denne tilstanden - avhengig av hvorvidt sykdommen er biprodukt av en annen infeksjon eller skjer på egen hånd. Sekundære cicatricial alopecia kan være et resultat av en infeksjon, et brannsår, stråling, eller til og med svulster, i så fall må du angripe det ved å behandle den viktigste årsaken.

Primær cicatricial alopecia skiller henhold til hvilke typer hvite blodceller som forårsaker skade på hårsekkene, med ulike behandlinger hvis lymfocytter eller nøytrofile, eller begge deler, er å klandre. Midt sentrifugal alopecia er forbundet med lymphocitic form, i henhold til den cicatricial Alopecia Research Foundation. Forskere forstår ikke de faktiske årsakene svært godt.

Tea Tree Oil

Tea tree olje er ofte brukt i aktuelle medisiner for behandling av hudinfeksjoner. Det av og til dukker opp som en av de aktive ingrediensene i hår tap rettsmidler og er lagt til noen sjampo. Det ser ikke ut til å være studier på tea tree olje som en behandling eller kur for arrdannelse alopecia spesielt, men dens antimikrobiell effekt, spesielt i hudinfeksjoner, tyder på at det kan være nyttig.

På den annen side er de fleste behandlinger for lymfatisk cicatricial alopesi senter om bruk av anti-inflammatoriske medisiner for å hindre at cellene fra å angripe hårsekkene, og tea tree olje ikke kjent som en anti-inflammatorisk spesielt. Tea Tree olje er også blitt vist å være antiviral, med den største effekten før virusinfeksjon etablerer seg selv. Det er viktig fordi lymfocytter er mest aktive i kampen mot virussykdommer.

Vær forsiktig

Cicatricial alopecia er ikke noe du bør prøve å diagnostisere og behandle på egen hånd. Du trenger å se en hudlege for å få en nøyaktig diagnose, som starter med en biopsi (tar en liten prøve av den berørte huden for en titt på den under mikroskop og for andre tester). Biopsien Resultatene vil la legen vite mer om hva slags betennelse for å finne ut hva slags cicatricial alopecia du lider av, og hvor fort det utvikler seg. Denne tilstanden kan spre seg svært raskt, med en god del av hudirritasjon, smerte og kløe, eller den kan utvikle og spre seg sakte og viser knapt noen andre enn hårtap symptomer. Å vite alle disse tingene er viktig for legen å bestemme egnet behandling for ditt tilfelle.