Digidexo.com

Hvordan bruke svart Salve

Svart salve, eller tegning salve, er en aktuell urte fortid som hovedsakelig brukes til å behandle hudkreft, hudinfeksjoner og føflekker. Den originale sorte salve hadde bloodroot (Sanguinaria canadensis) og knust aske, men nå er det flere varianter av urte komposisjon. Svart salve ble utviklet av indianere å trekke ut infeksjoner. Andre urter vanlige i svart salve er Chaparral, indisk tobakk, mullein, chickweed, Comfrey, marshmallow, myrra, Sodoma eplet og sink.

Bruksanvisning

Hvordan bruke svart Salve

•  Få en biopsi for å fastslå om føflekken mørk flekk er faktisk hudkreft før du bruker svart salve. Hvis du bruker svart salve på hud flekker som egentlig ikke er kreft, vil huden bare bli betent. Svart salve fungerer bare på neoplastisk (kreft) vev, så bruker det andre steder, som føflekker, vil ikke gjøre mye annet enn å sløse produktet. Den eneste faren med å bruke svart salve er at det ikke vil fungere og kreft sprer seg. Rådfør deg med lege eller før du gjør beslutninger om hvordan å behandle kreft.

Fjern bandasjen etter 24 timer. Bruk hydrogen peroxide og en Q-Tip til å forsiktig fjerne overflødig salve og en annen organisk oppbygging som pus vår serøs væske. Hvis pus formasjon er ikke tydelig, gjenta søknadsprosessen i ytterligere 24 timer. Normalt ett program er nok for en formasjon på størrelse med blyant viskelær. For større svulster, bruke maksimalt tre søknader. Denne høyeste retningslinjen gjelder bare etter penetrasjon til kreftvev. Med andre ord, kan det ta noen programmer for å først komme til kreftvev (du vet når på grunn av kribling). En brannskorpe bør begynne å dannes, som er en sump eller del av dødt vev som en skorpe. Dekk eschar opp med en bandasje for å beskytte den. Husk, drenering er normalt.

La eschar falle av av seg selv etter ca 10 dager, som alle andre skorpe. Det er ikke nødvendig å med makt fjerne eschar. Det bør komme av lett. Nærværet av brannskorpe indikerer at kreftvev er døende, som begynner kort tid etter påføring.

Hold rester pit eller "deaktivering" site dekket og fortsett med din daglige bading, og det bør leges uten infeksjon. Ikke bry deg om det ser rått og ubehagelig. Påfør hydrogen peroxide til det en gang om dagen for å drepe noen langvarig bakterier. Kreft returnerer bare i sjeldne tilfeller. Det kan være lurt å utføre en ekstra program for å være sikker på at du får alle kreftvevet. Husk imidlertid øker flere programmer sjansene for større arrdannelse. For å unngå unødvendige programmer, er den beste tilnærmingen til å få en annen test for å se om noen kreft gjenstår.