Digidexo.com

Hva er fordelene med hvitløk piller?

Den berusende aromaer av en italiensk restaurant friste oss alle. Alle liker å spise buttery, ristet hvitløk brød, pasta og gryteretter oser med hvitløk smaken. Fordelene med hvitløk kan overskride bare herlig smak, skjønt.

Definisjon

Hvitløk er en flerårig pære plante som tilhører løk familien. Den har en sterk smak og lukt. Det er foretrukket i mange internasjonale retter. Den ytre huden av hvitløk kan holde opp til 20 nellik i hver pære. I middelalderen og selv nå, hvitløk er tenkt å være nyttig i medisinske formål. I antikken var det bæres som en amulett rundt halsen for å skremme bort onde ånder.

Funksjoner

Hvitløk er pakket i mange former, inkludert piller, kapsler. Det kan være hakket eller pakket i oljer og pulverisert krydder. Den sammensatte allicin frigjøres når hvitløk er knust, og dette er hva som ryktes å ha medisinske egenskaper.

Hvitløk piller er dyre, men allicin brytes ned ganske lett og er ikke en veldig stabil komponent. På den annen side, frykt for dårlig ånde holder mange mennesker fra inges hvitløk i sin rå form veldig ofte, som lukten kan somle i flere timer, og muligens en dag eller to, men piller og kapsler er ofte spioneringen å være luktfri.

Betydning

Hvitløk eller dets kosttilskudd kan ha en liten medisinsk effekt på enkelte forhold i henhold til Mayo Clinic. Studier på mennesker viser at det er en liten nedgang i kolesterolnivået i mennesker som regelmessig får i hvitløk i en eller annen form. Denne reduksjonen var tydelig i total kolesterol og LDL avlesninger. Disse reduksjonene i kolesterolnivået skje over en fire til 12-ukers periode, er det ikke klart om effekten er pågående og lang sikt. Når du søker etter en hvitløk pille du bør være oppmerksom på hvor stor prosentandel av p-piller er faktisk allicin.

Advarsel

Den 5 desember 2001 artikkelen «Hvitløk Supplements hindre HIV medisiner," funnet på The National Institutes of Health nettsted viser at hvitløk forstyrrer visse medisiner. Stoffet sakinavir er en anti-HIV-medikament og kan heve kolesterol hos noen pasienter. Hvitløk ble gitt til pasientene, og det resulterte i mindre sakinavir i sine blodstrømmer, derfor gjør stoffet mindre effektiv.

Konsensus

Konsensus, ifølge Mayo Clinic, er at små studier har blitt gjort for å se om det er noen medisinske fordeler i å ta hvitløk for sykdommer som høyt blodtrykk, diabetes, perifer vaskulær sykdom, åreforkalkning og kreft. Undersøkelsene så langt viser at det er liten eller ingen nytte for disse forholdene ved inntak av rå hvitløk, piller eller kosttilskudd. De føler at juryen er fortsatt ute, og mange større studier må gjøres for å nå konkluderende resultater.