Digidexo.com

Hva er Mint Rubbing?

Hva er Mint Rubbing?


Mint er en søt urt som kommer i tusenvis av varianter og er lett dyrkes i nesten alle klimatiske forhold. Den potente mentol duft og smak gjør det til et populært urt for både matlaging og medisinske formål. Mint har et liv utenfor kjøkkenet og apotekeren også. I populærkulturen, har uttrykket "rubbing mint" kommet til å bety "å kaste bort tid." En gruppe av smarte rumenere tok ideen om denne setningen og løp med den, og skaper en hel organisasjon, den rumenske Mint Rubbing Association, dedikert til konseptet. Imidlertid ikke forseggjort farse ikke diskreditere gyldigheten av urt tilbud.

Mint Rubbing

Ifølge den rumenske Mint Rubbing Association, er mint rubbing en "tid og liv ledelse teknikk" at millioner av mennesker over hele verden deltar i. Er Duften skal gi gummi en følelse av ro og fred som tillater dem å åpne deres sinn, slappe av og komme bort fra problemene med sin dag. Mint gummi er ment å finne tid hver dag til å sitte med bakken mynte og gni det mellom fingrene. Andre kan gå videre og gni hel-leaf mint på ulike deler av kroppen.

"History" av Mint Rubbing

"Forskere" i den rumenske Mint Rubbing Association har konkludert med at mint rubbing kom til masse popularitet tusenvis av år siden i det gamle Roma. De sier at de utskjæringer av Trajansøylen Monument bevise at mint rubbing har vært et populært tidsfordriv siden romerne beseiret dakerne og lærte ferdigheter fra dem. Fra dem på, sies det, planting av mynte hager ble mer utbredt, og det gjorde praksisen med mynte rubbing.

Hvordan Gni Mint

Den rumenske Mint Rubbing Association sluppet en mint rubbing guide på sin hjemmeside. Husk at dette er faktisk ikke til å bli gjort, men ble opprettet som en spøk. Fremgangsmåten er som følger: 1 - Finn et rolig og fredelig beliggenhet; 2 - Få litt rubbing-grade mint; 3 - Rub mint i minst to timer; 4 - Gni litt mer mynte (valgfritt); 5 - Ta en pause og slappe av.

Helbredende effekten av Mint

Selv om uttrykket "mint rubbing" har tatt på seg et liv av sine egne, mynte anlegget faktisk er i besittelse av noen påvist helbredende egenskaper (selv om det ikke er nødvendig for brukerne å gni mint hvor som helst). Har vært brukt peppermynteolje særlig for å hjelpe til med fordøyelsen ved å øke surheten i magesekken, lettelser tarmkramper og utføre oppgaver som et analgetikum. Det er også kjent for å roe hodepine, slappe muskler, hjelp i lettelser i smerte av revmatisme og selv bidra til å roe kolikk babyer. På toppen av dette, er mint en utmerket pust oppfrisker, som er hvorfor det er ofte brukt i tannkrem.