Digidexo.com

Massasjeterapi Sertifisering i Colorado

Massasjeterapi Sertifisering i Colorado


Begynner i april 2009, delstaten Colorado krever at alle massører å søke om og få en lisens til å praktisere i staten. Tidligere lisenser hadde blitt regulert av private byer og fylker. The Massage Therapy Practice Act of 2008 gir nå de retningslinjer og regler for å bli en lisensiert massasje terapeut i Colorado.

Grunnleggende krav

Hver kandidat som foreløpig ikke har en lisens i en annen stat må:

oppnå en grad, diplom eller på annen måte fullføre en massasje terapi program som består av minst 500 totalt antall timer med kurs og klinisk arbeid fra en godkjent massasje skolen.

passere en av følgende eksamener: The massasje og bodywork Licensing Examination eller National Certification Examination for terapeutisk massasje og Karosseri.

Hvis du allerede har en aktiv lisens i en annen stat må du:

gi en utskrift av aktiv lisens fra statens offisielle hjemmeside.

enten har praktisert massasje terapi for minimum 400 timer i løpet av en 12-måneders periode i de to årene direkte foregående mottak av søknaden; eller opprettholdt kompetanse som massasjeterapeut ved å fullføre 24 timers etterutdanning knyttet til praktisering av massasje terapi i løpet av de to årene direkte foregående mottak av søknaden av delstaten Colorado.

Bakgrunnssjekk

Etter møte disse innledende kravene, må søkere også sende inn sine fingeravtrykk for en bakgrunnssjekk med staten. Fingeravtrykk skal sendes til Colorado Bureau of Investigation til å gjennomføre både en statlig og nasjonal kriminell historie rekord sjekk. Kontakt din lokale politimyndigheter for å få en offisiell fingeravtrykk kort, som deretter sendes av deg til CBI sammen med en avgift $ 39,50. CBI vil da bruke fingeravtrykk for å gjennomføre en bakgrunnssjekk. Det bør bemerkes at du ikke kan bruke en tidligere eller nylig bakgrunn sjekk; du må oppgi ditt fingeravtrykk spesielt for denne lisensen.

Annen informasjon

Her er noen andre viktige biter av informasjon om søknadsprosessen:

En Social Security Number er nødvendig for alle søkere.

Alle adresser og telefonnumre på posten med Colorado Deling av registreringer er offentlig registrering og kan avsløres.

Din søknad vil bli holdt på filen ved Divisjon for ett år etter mottak.

Påmeldingsavgiften er $ 90.

Lisenser er gyldig i to år.

Forsikring

Ved lov i delstaten Colorado, må massører gi sin egen ansvarsforsikring. Det må opprettholdes på et nivå som ikke er lavere enn $ 50.000 pr krav med et aggregat av $ 300.000 pr.

Søkeren Sjekkliste

Her er den grunnleggende sjekkliste for søknadsprosessen:

Send inn utfylt søknadsskjema og støttedokumentasjon.

Omslutte refunderes søknadsgebyr.

Gi dokumentasjon på eventuell navneendring.

Fullfør erlæring skjema.

Fullfør massasjeterapeut fingeravtrykk og bakgrunnssjekk.