Digidexo.com

Balsam som hjelp med hårvekst

Svart, brun, blond, rød. Langt, kort, krøllete, rett. Håret kommer i mange farger, lengder og stiler. Det er ca 100.000 hår på hodet, og å miste mellom 50 og 100 hår om dagen er normalt. Det er når hårene ikke vokser ut igjen, og når mengden hår som du mister blir veldig synlig at mange blir bekymret. Hvert hår vokser for omtrent 4 til 7 år. Deretter går inn i en sovende tilstand, og til slutt faller ut. Forholdet av vokser og hviler hår er 85-15.

Hva forårsaker hårtap

De er mange årsaker til å miste håret, men høvding blant dem er genetikk. Sykdommer, mangel på vitaminer, sterke kjemikalier, og styling er andre årsaker. Stress, hormonforandringer, infeksjoner, medisiner og graviditet er også skylden for hårtap. Det er mange hårpleieprodukter på markedet som kan hjelpe, og nye produkter blir forsket på og introdusert hele tiden.

Betydning

På menn, skallet kan være og er ganske vakker; mange menn selv velge å barbere hodet. For kvinner og barn, er en sunn leder av hår vanligvis ønsket. Når en person mister håret til kreft eller annen sykdom, kan det være svært traumatisk. Heldigvis, når en sykdom avtar, kommer ofte håret tilbake. Mange selv sier at håret er fyldigere og mer glansfullt og har mer kropp. Milde hårpleieprodukter, de uten for mange kjemikalier, bør brukes. Disse inkluderer slike produkter som Bumble og Bumble Hårpleie og noen naturlige hår produkter som rosmarin sjampo og aloe vera balsam.

Vitaminer og mineraler som hjelper med Hårtap

Stress spiller en stor rolle i hårtap. Spise et sunt kosthold og ta vitaminer kan bidra til å forhindre håravfall. Vitamin A, C, E, B, folsyre, biotin og inositol gi næring for å holde håret sterkt og bremse tapet. Det er viktig å forstå at ingen mengden vitaminer kan re-vokse hår. Mange hårpleieprodukter er fylt med vitaminer, og en er svært treffende kalt Vitamin Shampoo og Balsam.

Produkter som hjelper

De fleste av sjampo og balsam som kan skryte mirakuløse resultater er ikke veldig nyttig. De kan gjøre håret blankere og fyldigere, men de kan ikke føre til vekst. Det anbefales at du ikke bør vaske håret med for varmt vann. Du bør heller ikke vaske håret mer enn to ganger i uken. Noen mennesker oppfordrer masserer hodebunnen med aloe, honning, mandelolje, eple cider eddik og varm olivenolje. Det er mange sjampo og balsam som er tilgjengelige i de fleste stoff butikker som opprettholder for å holde deg håret full og sunn. Mange nettsteder tilbyr også sjampo og balsam som kan hjelpe. Noen er Inharit, Thymuskin, Hair Genesis og ProFolla. Mange, mange andre produkter er tilgjengelig, så hvis du ikke får resultater med ett produkt, prøv en annen.

Betraktninger

Det er viktig å ta godt vare på håret ditt og å behandle det vennlig. Vi kan ikke stoppe aldringsprosessen og den uunngåelige hårtap som kommer med tiden, men vi kan alle prøve å spise sunt, unngå stress og behandle våre låser med litt TLC.