Digidexo.com

Hvordan å avlaste trykket Point Pain

Du kan ikke begynne å avlaste trykkpunkt smerte før du forstår hvilken type smerte det er. Leger bruker begrepet, "trykkpunkter" for å referere til områder av ømhet i kroppen, oftest i nakke og rygg. Disse områdene er så delikat at berøre dem kan produsere ekstreme smerter, spesielt i de omkringliggende områdene. Sertifisert terapeut Clair Davies forklarer at trykkpunkter (også kjent som triggerpunkter) kan referere smerter til andre områder av kroppen, spesielt til overarbeidet skulder og øvre rygg muskler.

Bruksanvisning

Tenk triggerpunkt terapi som bruker massasjeteknikker for å behandle berørte muskler. Ifølge Dr. Janet Travell, tidligere White House lege, og hennes partner, Dr. David Simons, er "triggerpunkt terapi" en effektiv, state-of-the-art middel som kombinerer muskel injeksjoner, varme terapi, tøyningsøvelser og massasje for å lindre smerte.

2 Lete akupunktur terapi. Ifølge akupressur ekspert, Dr. Michael Gach, akupunktur behandlinger avlaste trykkpunkt smerte ved å forbedre sirkulasjonen. Dette oppmuntrer til en naturlig flyt av oksygen og mer næringsstoffer inn i konkurranse områder som hjelper musklene gro.

•  Finn ut om shiatsu terapi. Dr. Gach forklarer at leger som praktiserer denne formen for akupressur behandling bruke fingertuppene til å bruke milde kraft til to trykkpunkter samtidig, produsere smertelindring innen tre til fem sekunder.

Treat trykkpunkter som forårsaker hodesmerter ved å følge rådene til Neck Solutions. Bringe sammen tommel og pekefinger og flytte dem sammen hodet for å finne en verkebyll. Deretter lære å stimulere punktene ved å legge press med disse to fingre. Start ved å trykke forsiktig til det synes at smertene begynner å reise eller å avta helt.

lindre smerten med avspenningsøvelser. Hospice Netto av Nashville anbefaler avslapping for å fjerne muskelsmerter, men advarer også at du må være villig til å vente i to uker fra det tidspunkt du starter øvelsene før du merker noen betydelig smertelindring.

Lær hvordan du bruker visuell konsentrasjon eller sakte rytmisk pust til å styre trykkpunkt smerte. For eksempel, med øynene lukket, forestille seg et fredelig sted som er fritt for stress. Deretter tar håndflaten og masser den smertefulle muskel fast. Eller du kan puste langsomt og dypt, forsiktig spenner de berørte muskler samtidig. Deretter kan du slappe helt av og puster ut.

Prøv å bruke distraksjon teknikker hvis du har en følelse av at smertene har en psykologisk komponent, eller hvis det ikke er for alvorlig. Involvere deg i å se en film eller gjør en aktivitet du liker. Hvis den ikke stoppe smerten helt, kan distraksjon minst hjelp til å ta tankene bort fra det.