Digidexo.com

Hvordan redusere vann oppbevaring Under PMS

PMS, eller premenstruelt syndrom, rammer mange kvinner med uønskede bivirkninger som oppblåsthet / vann vektøkning, tretthet, og kramper. Blant de mest plagsomme av disse symptomene er hevelse som kommer sammen med vann vektøkning. Før mensen, forventer kroppen din væsketap og forsøker å holde på overflødig væske, noe som kan være ubehagelig og skjemmende. Med noen få enkle trinn, men du kan redusere denne hevelse.

Bruksanvisning

Ta et vanndrivende så snart du oppdager hevelse.

Over-the-counter diuretika hjelpe kroppen din til å fjerne overflødig væske ved å øke urinproduksjonen. Dette kan være spesielt nyttig under og før menstruasjonen. Merkenavn som Diurex er tilgjengelig over-the-counter på ditt lokale apotek eller varehus og er relativt billig. Noen formuleringer av andre populære medisiner som er skreddersydd nettopp for PMS-symptomer som Pamprin og Midol kan også inneholde mild vanndrivende midler som kan bidra til å lindre periode relaterte vannretensjon.

Unngå høyt inntak av salt.

Spesielt i uken før menstruasjonen, kutte ned på natrium inntaket drastisk. Salt kan forverre vannretensjon og hevelse, slik at det i kombinasjon med PMS er en oppskrift for vannretensjon katastrofe.

Hev dine føtter og ben når du hviler eller sover.

Siden overflødig vann vekt alltid synes å reise sørover til dine nedre ekstremiteter, heve føttene og bena over ditt hjerte kan hjelpe hvis du har problemer med hovne ankler under PMS.

Ta en form for kjemisk prevensjon som en p-pille.

Hvis du har problemer med væskeansamlinger i tillegg til andre irriterende PMS symptomer på regelmessig basis, kan du prøve å regulere mensen og hormoner ved å ta p-piller. For noen kvinner, kan p-piller lindre symptomene på PMS, inkludert vann oppbevaring.