Digidexo.com

Hvordan å plukke ut en Allergi Antihistamin for kjæledyr

Hvordan å plukke ut en Allergi Antihistamin for kjæledyr


Tett nese, kløende hals og rennende øyne er alle vanlige manifestasjoner for folk som har allergi mot kjæledyr. Dyrehår og hudceller, også kjent som dander, føre histaminer i kroppen til å bli irritert og reagere negativt. Ved hjelp av en over-the-counter antihistamin kan ofte lindre symptomer allergi som er forårsaket av våre elskede kjæledyr.

Bruksanvisning

•  Forskning de ulike typer allergi antihistaminer på markedet. Selv om mange av symptomene på sesongmessige allergier og allergi mot støvmidd og kjæledyr dander er like, kan visse medisiner bare godkjennes for enkelte typer allergier. Du vil ønske å velge en som har vist seg å lindre ubehag på grunn av kjæledyr allergi.

Ta med en liste over medisiner og vitaminer du bruker sammen med deg når du går til å kjøpe et antihistamin for dine kjæledyr allergi. Apoteket kan fortelle deg om det er noen mulige interaksjoner som kan oppstå med din nåværende medisin og en av de antihistaminer du vurderer.

Tenk på din livsstil når du plukker en allergi medisiner. Antihistaminer som har vært på markedet lenger, referert til som "første generasjon" medisiner, forårsaker mer tretthet enn nyere, "andre generasjon" narkotika. Hvis det er viktig for deg å være oppmerksom når du tar antihistaminer, kan du velge å ta de nyere medisiner som inneholder loratadin, ceterizine og feksofenadin.

Velg et antihistamin som også inneholder en decongestant dersom en tett hode og nese er et av symptomene du opplever når du er rundt kjæledyr. Vanligvis er bokstaven "D" lagt til etter merkenavnet for å varsle deg til det faktum at en decongestant er en aktiv ingrediens.

Bruk en utvidet-release versjon av stoffet hvis du vil være i et miljø som inneholder allergener for en lang periode. Mange langtidsvirkende antihistaminer er tatt en gang daglig, og er effektive for en full 24 timer.

Tips og advarsler

  • I tillegg til å forfølge dine antihistamin behandlinger, hvis du besøker hjemmet til noen med kjæledyr som du er allergisk, spør ham om han kan gjøre noen rom på dine vegne. Holde dyret i en egen del av huset mens du er til stede og støvsuging dyrehår fra tepper og møbler kan bidra til å holde allergisymptomer i sjakk for korte perioder av gangen. Plukk et lokalt hotell å bo på for utvidet besøk slik at du kan føle deg på topp mens du sosialisere.