Digidexo.com

Hvordan bruke Listerine For Psoriasis

Psoriasis er en tilstand der en lidende har flekker av skjellete, kløende og betent hud. Disse flekkene kan vises på knær, albuer, hender, føtter, hodebunn eller ryggen. Noen ganger er det dekker store områder av kroppen. Denne kronisk tilstand kan være vanskelig å kontrollere. Folk bruker kremer, medisiner og til og med steroider for å kvitte seg med tilstanden. Disse behandlinger som fungerer for noen, og ikke klarer å jobbe for andre. Før du velger å bruke et medikament eller steroid behandling som kan ha bivirkninger, kan det være en god idé å først prøve en løsning som vil være mindre harde på kroppen din. Listerine behandlinger kan være en måte å bli kvitt din psoriasis uten å ta interne medisiner.

Bruksanvisning

•  Kjøp en flaske Listerine. Det ville være best å bruke merkenavnet produktet og ikke den generiske merkevare som sammensetningen er ikke identiske. Sørg også for å kjøpe den opprinnelige versjonen og ikke flavored eller fargede versjoner av Listerine.

Kjøp store bomullspinner. Du vil bruke disse til å bruke Listerine til huden din. Det anbefales å holde bomull i en lufttett beholder eller krukke å hindre enhver form for forurensning.

Rengjør området av kroppen din som har psoriasis betennelse. Hvis det er en god del flassende hud, børste av som mush som mulig uten peeling av huden.

Bløtlegg bomullsdott med Listerine og bruke den til skadet hud. Mett utslett området godt og la det lufttørke.

Unn hodebunnen for psoriasis. Hvis Psoriasis er på hodebunnen din, må du vaske håret grundig, og deretter helle en capful av Listerine på det berørte området av hodebunnen. La den sitte i noen minutter, og skyll og stil som vanlig.

Tips og advarsler

  • Ingen er helt sikker på hvorfor Listerine arbeider for å kurere psoriasis så godt, men mange hevder å ha eliminert fakkel-ups for lange perioder av gangen, og selv alltid. Den viktigste ingrediensen i Listerine er ikke-spiselige alkohol, som dreper bakterier. Den inneholder også mentol, tymol, og eukalyptus. En annen ingrediens er metylsalisylat, som er relatert til aspirin. Det dreper noen av bakterier og delvis bedøver huden.
  • Hvis du føler noen brennende følelse ved behandling med Listerine, gjelder en kul fille og vente til du har ingen ødelagt hud før du prøver på nytt.