Digidexo.com

Hva slags lege behandler Håravfall?

Hva slags lege behandler Håravfall?


Årsaken til hårtap vil avgjøre hvilken type spesialist for å søke behandling. Årsak er ofte bestemt av resultatene av blodprøver utført av en klarert allmennpraktiker.

Endokrinolog

Ta kontakt med en endokrinolog for hårtap som følge av hormonelle ubalanser. En ubalanse er ofte foreslått ved nærvær av hypertensjon, menopause, hypertyroidisme eller høyt kolesterol.

Hudlege

Hudleger behandle hårtap relatert til hodebunnen infeksjoner (som ringorm) eller autoimmune tilstander (for eksempel alopecia). Kortison injeksjoner, oral medisin eller lysterapi kan være foreskrevet for å hjelpe generere rask gjenvekst av hår.

Ernæringsfysiolog

Dårlig ernæring er en ledende faktor i mange hårtap tilfeller. Den standard amerikansk diett mangler tilstrekkelige mengder av kosttilskudd (som B-vitaminer og essensielle fettsyrer), som er nødvendig for å opprettholde sunt hår. Justere en feil kosthold kan forebygge fremtidige problemer og forbedre den generelle kvaliteten på håret.

Homeopat

Vurdere homøopati for en helhetlig respons på hårtap. I tillegg til de fysiske bidragsytere til tynt hår, vil en homeopat løse eventuelle følelsesmessig stress fører til håravfall. Homeopatiske midler er ikke-invasiv og har ingen bivirkninger.

Akupunktør

Akupunktur vil stimulere punkter av energi i kroppen til at Øst-medisin forbinder med skallethet. En akupunktør vil ofte kombinere karosseri med urte rettsmidler for å gjenopprette tapt hår og hindre fremtidig tap.