Digidexo.com

Produkter som forårsaker Håravfall

Produkter som forårsaker Håravfall


Mange produkter som selges i USA kan føre til hårtap hos både menn og kvinner. Ofte dette skjer gjennom overforbruk av produkter som inneholder sterke kjemikalier som kroppen ikke tåler så veldig lenge. I andre tilfeller hårtap kan forekomme som en sideeffekt av visse medikamenter og fra overskytende mineraler i kroppen.

Hair Dye

Overdreven bruk av hårfarge vil gjøre håret ditt faller ut, melder nettstedet Håravfall Expert. Dette er fordi hårfarge er laget av sterke kjemikalier som bokstavelig talt stripe håret av næringsstoffer som trengs for å opprettholde helse og vitalitet. Håret mer enn sannsynlig vil ikke falle ut første gang du farger det, men gjentatte fargestoffer over kort tid vil tørke hårsekkene og bidra til perioder med Shedding som kan variere fra lett til tung.

Prevensjon piller

Ifølge nettstedet for den amerikanske Håravfall Association, kan kvinner oppleve en tynning av hodebunnen mens du justerer til prevensjon eller når prevensjon er stoppet plutselig etter perioder med utvidet bruk. Dette er mest uttalt hos kvinner med en familie historie av skallethet forekommer i begge kjønn. Hormoner i prevensjon kan utløse en genetisk respons hos kvinner som har genet for skallethet som resulterer i potensielt ødeleggende hårtap.

Tran og Helseprodukter

Helse kosttilskudd kan faktisk være å klandre for hårtap. Øvelse fans som har vært treffer vitamintilskudd som tran for hardt kan ha et overskudd av vitamin A. Dette antioksidant er ikke løselig i vann slik at det legger seg på steder i hele kroppen, noe som kan blokkere næringsstoffer fra å komme til hårsekkene. En person bemerker hans vekt slippe sammen med hans follicle count bør ta en titt på hva han inges å senke sin vitamin A inntak.

Medisiner

Noen lege-foreskrevet medisiner for å behandle en sykdom kan også føre til hårtap som en bivirkning. Ifølge onlyhairloss.com, medikamenter som brukes ved behandling av høyt blodtrykk, gikt, artritt, og depresjon kan føre til varierende grader av tap av hår, avhengig av pasientens dosering. Legemidler for behandling av kreft også forårsake hår tap, siden medisinen stopper cellene i kroppen fra å dele seg.