Digidexo.com

Dihydrotestosteron Treatment Informasjon

Dihydrotestosteron eller DHT er et hormon som er ansvarlig for de fleste av hårtap tilfeller. Hormonet er funnet hovedsakelig i området av toppen av hodet, og fører til delvis eller fullstendig skallet. Mønster skallethet (androgenetic alopecia) på grunn av DHT er først og fremst et resultat av arv, hormonelle endringer eller aldring. Når DHT binder seg til håret, folliklene krympe og faller ut. Derfor, for å behandlinger undertrykke DHT inkluderer aktuelle behandlinger, laser hår terapi og mer permanente tiltak som for eksempel kirurgi.

Hårtransplantasjon

En fremgangsmåte for permanent å behandle DHT er hårtransplantasjon. Transplantasjon innebærer å fjerne grafts av hår fra baksiden og sidene av hodet og transplantere dem til hårtap nettstedet. DHT er ikke funnet på baksiden eller sidene av hodet slik de transplanterte grafts kan fortsatt trives når de er transplantert til et område av hårtap, som de er upåvirket av hormonet.

Flap Surgery

Klaff kirurgi er en mer drastisk kirurgisk metode enn transplantasjon. Prosedyren innebærer å feste en klaff av hodebunnen med hår og sy det inn i området med håravfall. Skalp reduksjon kirurgi eller avansert klaff kirurgi er en lignende fremgangsmåte selv om denne metoden innebærer å fjerne en skallet delen og fremme et område av hår bærende hodebunnen i det utskårede delen.

Tissue Expansion Surgery

Vev utvidelse kirurgi er en behandling for DHT som bruker en ballong-lignende enhet som kalles en vev ekspander. Enheten blir satt inn under et område av hår bærende hodebunnen ved siden av hårtap side. Over en periode på flere uker, er enheten gradvis oppblåst med en saltvannsløsning. Denne prosessen, som i sin tur fører til at vevet i hodebunnen for å utvide og vokse nye celler ved opprettelse av en nodul under hår-bærende hodebunnen. Vevet-ekspandert hud blir deretter brakt over den tilstøtende lede området for å lette ny hårvekst. Prosedyren er ofte kombinert med klaff kirurgi som behandling for DHT.

Laser Hair Therapy

Laser hår terapi er en FDA-godkjente behandling for DHT. Terapien angrep DHT ved hjelp av lav-nivå lette lasere for å stimulere metabolismen av cellene i hodebunnen, så skadede hudceller er i stand til å regenerere, og derfor vokse hår. Når den brukes i kombinasjon med topiske behandlinger inneholdende minoxidil og / eller så Palmetto har terapi blitt etablert som et effektivt hjelpemiddel for å redusere håravfall.

Minoxidil Treatment

Aktuelle behandlinger som inneholder Minoxidil, som Rogaine, er påvist formuleringer som bekjemper DHT. Ny hårvekst er vanligvis sett etter ca 12 uker.