Digidexo.com

Meal Replacement Definition

Måltid erstatning er definert av google.com som "formulert mat som av seg selv, kan erstatte en eller flere daglige måltider." Ved tilpasning til en sunn livsstil, er tilstrekkelig ernæring for vekt-tap imperativ. Eksperter anbefaler at vi spiser fem på seks små måltider daglig, sammen med trening for å forbrenne fett. Måltid erstatninger har blitt vitenskapelig bevist å hjelpe enormt i vekttap prosessen. Måltid erstatninger eller mrs i vekttap sjargong er markedsført som måltider som du ikke trenger å lage mat. Tross alt, folks travle hverdag ikke tillater dem å være på kjøkkenet hele dagen å lage mat. MR-er også markedsført til kroppsbyggere og slankere.

Bruker for Meal Replacements

"De er enkle og full bevis", sier menshealth.com. MR-kan i utgangspunktet benyttes i et vekttap regime. De er også en rask og praktisk måte å konsumere protein. Noen er nyttige fett brennere og er vanligvis 200 kalorier. Studier har vist at personer som opprettholdt et kosthold som inkluderte et måltid erstatning en eller to ganger om dagen mistet opptil 7 prosent av kroppsvekten sin.

Fordeler med Meal Replacements

De er pakket slik rask forbruk.
Med en gjennomsnittlig pris på $ 2, de koster mindre enn de fleste næringsrike måltider og er kostnadseffektive.
Folk generelt ikke anser ernæring når du spiser, og måltid erstatninger er lastet med næringsstoffer.
Trangen til å snack elimineres eller reduseres fordi de er konsumert i mellom store måltider.

Er Meal Replacements Farlig?

Det har vært en økende bekymring over den medisinske gyldigheten av måltid erstatninger. Måltid erstatninger er ikke skadelig når instruksjonene følges nøyaktig. Imidlertid, hvis det brukes over en lang tidsperiode, kan de forårsake helseproblemer. Det rister og pulver ikke inneholder mye fiber, slik at problemer med avføring kan oppstå. Når kombinert med en lav-kalori diett, måltid erstatninger lette jevn vekttap. Imidlertid, når diett har opphørt, blir forbrenningen påvirkes av bremse ned. Som et resultat, blir vekten fikk raskt. I tillegg kan det over forbruk av protein forårsake nyre sykdommer.

Hvordan gjør Meal Replacements arbeid?

Måltid erstatninger er svært lav i enkle sukkerarter. Disse sukkere er absorbert raskt inn i blodstrømmen og føre til en økning i insulinnivåene. Denne pigg er en direkte virkning av legemet lagring av overskytende sukkerarter som metaboliserer til fett. Måltid erstatninger er best utnyttes i forbindelse med et balansert kosthold, men de er ikke en erstatning for naturlig mat. Kombinere måltid erstatninger med en naturlig mat diett sikrer optimal inntak av næringsstoffer.

Den primære ingrediensen er en hvete-baserte karbohydrater, maltodekstrin. Karbohydratene er tid frigjøres inn i blodstrømmen, noe som gjør det mulig for insulin nivåer for å stabilisere og minimalisere fett lagring. Siden ingrediensene i måltid erstatninger er plantebasert, er det ikke gunstig å kombinere dem med en streng vegansk diett. Det er best å ha dine tre måltider og bruke måltid erstatninger som fyllstoff.

Typer Meal Replacements

Meal Replacements er gitt som barer, shakes og pulver. De er forsterket med karbohydrater, proteiner og vitaminer. Ernæringsmessig balanse er ikke ofret i mrs smak, derimot, er en annen sak. MR-kommer i to kategorier; den første er en flytende blanding administreres og overvåkes av en lege og er vanligvis reservert for sykelig overvektige og sterkt overvektige pasienter. Den andre er de populære over-the-counter alternativer som Met Rx, Nutri Slank og Slim Fast.