Digidexo.com

Yasmin & Hair Loss

Yasmin & Hair Loss


Yasmin, drospirenon og etinyløstradiol, er en p-pille, også markedsført under merkenavnet Yaz. Yasmin er foreskrevet for å hindre graviditet, behandle akne og bedre håndtere forholdene på premenstruelle dysphoric lidelse.

Yasmin og håravfall

I kort oppsummering pakningsvedlegget som følger med Yasmin, bivirkninger inkluderer endringer i appetitt, hodepine, nervøsitet, depresjon, svimmelhet, utslett, vaginal infeksjon og tap av hodehår. Ifølge leger som spesialiserer seg i håret tap behandling og kirurgisk hår restaurering, er håravfall fra bruk av Yasmin p-piller ubetydelig.

Hvordan Yasmin Bidrar til Håravfall

Forskning tyder på at Yasmin kan oppmuntre hårsekkene til å gå inn i telogen fase. Den telogen fase er hvilefase i hårsekken, som frembringer en "klubb hår," eller døde fullt keratinized hår, som sin endelige produktet. Femti til 100 Club hår er utgytt daglig fra en normal hodebunnen, så med eller uten Yasmin, oppstår hårtap naturlig.

Hvis Yasmin Årsaker Too Much Håravfall

The New Hair Institute anbefaler avvikling Yasmin hvis merkbar hårtap forekommer. Snakk med legen din om alternativ prevensjon medisiner.

Søksmål

Yasmin er ikke anbefalt for kvinner med nyre, lever eller adrenal sykdom fordi dens kjemiske innhold kan forverre disse og andre vaskulære sykdommer. Class action søksmål siterer Yasmin som ansvarlig for spesifiserte helse nødhjelp, er for tiden under vurdering i USA.

Hvordan Yasmin skiller seg fra andre p-piller

Yasmin og Yaz er både forskjellig fra tradisjonelle p-piller fordi deres progesteron (drospirenon) er nært knyttet til spironolakton, et medikament som brukes som et vanndrivende. Som enhver p-pille, fungerer Yasmin for å forhindre graviditet ved å stoppe eggløsning og endre cervical mucus og slimhinnen i livmoren; Men i motsetning til andre p-piller Yasmin løfter kaliumnivå.

Råd fra den amerikanske Håravfall Association

Den amerikanske Håravfall Association anbefaler at alle kvinner som er interessert i å bruke p-piller søker lav-androgen index p-piller. Hvis håravfall går i familien din, de anbefaler bruk av en annen ikke-hormonell form for prevensjon.