Digidexo.com

The Best Vitaminer for Menn Alder 40

Det blir stadig viktigere for menn å opprettholde en sunn livsstil etter at de når en alder av 40, et tidspunkt hvor noen menn begynner å føle at deres beste år er bak dem. Kosthold og mosjon er de to viktigste komponentene i dette arbeidet, men riktig vitamin tilskudd kan spille en stor rolle i å holde menn sunt også. Saw Palmetto og omega-3 fiskeoljer er to svært spionervitaminer menn bør undersøke etter de når 40.

Saw Palmetto

Saw Palmetto er et vitamin som er svært spesifikke for behovene til eldre menn. Historisk ansatt i American Indian og Mayan menn, det er mye brukt i Europa i dag, og blir stadig mer utbredt i Amerika som sin helsemessige fordeler blir oppdaget. Saw Palmetto fordel ligger i å bekjempe bivirkninger av benign prostata hypertrofi (BPH), som begynner å oppstå som menn nærmer 40-årene. Mens Health nettsider referanser studier som viser de naturlig forekommende ingredienser av så Palmetto vil redusere størrelsen på prostata og kan motvirke symptomene på prostataforstørrelse, som for eksempel behovet for nighttime vannlating, svak urin flyt og degenerative prostata helse. Ifølge Mayo Clinic, så Palmetto blokkerer effekten av testosteron og dermed kan også tjene til å hindre utbruddet av mønster Hårtap hos menn som de gamle.

Omega-3 fiskeoljer

Ifølge Centers for Disease Control, er den hyppigste dødsårsaken i Amerika nå hjertesykdom. Selv om et sunt kosthold og riktig trening vil hjelpe menn unngå problemer med sine kardiovaskulære systemet, er de som supplere sine daglige matinntak med omega-3 fettsyrer vitaminer vist seg å være mindre utsatt. Dette er spesielt relevant for menn i 40-årene, 50-tallet og utover. Hva gjør fiskeoljer effektive er de inneholder både dokosaheksaensyre (DHA) og eikosapentaensyre (EPA), som er bevist å motvirke oppbygging av aterosklerotisk plakk, som igjen fører til at "herding" av arterier og, til slutt, hjerteinfarkt og slag . En gunstig bivirkning av å eliminere aterosklerotisk plakk i blodårene er å senke blodtrykket, som blod kan sirkulere mer fritt gjennom det kardiovaskulære systemet.