Digidexo.com

Hvordan finne alternativer til Hydroxycut for fett tap

Som du sikkert har hørt nå, FDA har frarådet bruk av Hydroxycut-produkter fordi det er bevis knytter ingrediensene i tillegg til leverskader. Distributøren er i ferd med å avslutte en frivillig tilbakekalling av alle Hydroxycut-produkter, så det er ingen tvil om at nye produkter vil være nye for å konkurrere om den øverste fett tap supplement spot. For å unngå å sette deg selv i fare, forklarer denne artikkelen trinnene du bør ta for å undersøke et fett tap supplement før du tar den.

Hvordan finne alternativer til Hydroxycut for fett tap

•  Gjennomgå ernæringsmessige fakta om fett tap supplement for å bestemme ingrediensene. Alle komponentene av supplement må føres opp på flasken. Mange fett tap kosttilskudd ta en "kaste alt på det inkludert kjøkkenvasken" tilnærming og omfatter i overkant av 20 forskjellige ingredienser.

Bestem effekten av hver ingrediens ved å søke navnet ingrediens på internett. Fokus på kjente nettsteder som gir saklig informasjon. Wikipedia, WebMD, og ​​PubMed er noen jeg anbefaler at du starter med.

Når du har funnet ut hva hver ingrediens gjør, vurdere å se etter kliniske studier for å finne ut om det er noen bevis ingrediens faktisk jobber hos mennesker. Også være på utkikk etter ingredienser som krever betydelige doser, men er bare til stede i små spor av fett kosttilskudd. PubMed, en tjeneste av US National Library of Medicine, gir kliniske studien resultatene publisert i fagfellevurderte medisinske publikasjoner. Et annet alternativ er å Google navnet på supplement og begrepet "klinisk studie".

gjennom listen av ingrediensene du har undersøkt. Er det ingredienser som du er interessert i, men er bekymret for flere ingredienser som er lumped i? Vurder å kjøpe disse ingrediensene du er interessert i separat. For eksempel, er grønn te en viktig del av mange fett tap kosttilskudd ... men det er som regel rimeligere hvis du kjøper den som en frittstående supplement. Du kan ende opp med å ta flere piller, men det kan være mye billigere i det lange løp.

Diskuter legge noe nytt fett tap supplement til kosthold med helsepersonell, spesielt hvis du har noen hatt kontakt medisinske tilstander eller tar reseptbelagte medisiner.

Hint

  • Uavhengig av ingrediensene, må du likevel følge et sunt kosthold og mosjon rutine å gå ned i vekt.
  • Motstå trangen til å prøve "beste nye ting" eller hotteste produkt hyped i blader.
  • Diskutere alltid nye kosttilskudd med helsepersonell. Urter og ekstrakter kan være naturlig; De kan imidlertid likevel skape bivirkninger sammenlignes reseptbelagte medikamenter.