Digidexo.com

Informasjon om Fighting Against AIDS

HIV-infeksjon og AIDS er en stor epidemi, som påvirker millioner av mennesker rundt om i verden. Kampen mot aids rammer ikke bare de som er HIV-positive, men deres familier, venner og kolleger også. Det finnes en rekke måter å kjempe mot AIDS, uavhengig av om du er HIV-positive.

Utdanning

En av de viktigste verktøyene i kampen mot AIDS er utdanning. Lær om sykdommen, dens årsak, og de metoder som det er overført. Bidra til å opplyse andre om hiv og aids for å stoppe potensielle overføring og å eliminere uvitenhet og fordommer om sykdommen.

HIV og AIDS Organisasjoner

Det finnes en rekke av HIV og AIDS-relaterte organisasjoner som er aktive lokalt, nasjonalt og globalt. De fleste av disse organisasjonene er finansiert av donasjoner og bemannet av frivillige, så blir aktiv med dem hjelper dem å oppnå mer i kampen mot AIDS.

Donasjoner

Det er flere måter å donere til kampen mot AIDS. Organisasjoner som UNAIDS og Bill og Melinda Gates Foundation fond AIDS-forskning for å prøve og finne en kur for sykdommen. Du kan også donere til publikasjoner som POZ Magazine for å hjelpe dem å dekke publiseringskostnadene og deres forsøk på å stoppe spredningen av AIDS.

Behandling og støtte

For dem diagnostisert med hiv eller aids, er avgjørende for et langt og sunt liv behandling. For de som kjenner noen som er HIV-positive, kan være en venn og støtte deres behandling gjøre en stor forskjell i å sikre en vellykket behandling.

Å ha en Voice

Ikke vær redd for å delta i AIDS innsamlere og bevissthet rally. Delta i AIDS spaserturer eller parader, eller skrive redaksjonelle brev til lokalaviser. Det finnes en rekke måter å bli hørt og heve både penger og oppmerksomhet for å bekjempe AIDS.