Digidexo.com

Vitaminer for såre muskler og ledd

Når du starter opp en ny øvelse rutine, muskler og ledd sårhet er vanligvis uunngåelig. Du kan strekke før og etter trening for å redusere utbruddet av muskel og ledd sårhet, men dette betyr ikke alltid eliminere smerte og sårhet helt. Den gode nyheten er at det er noen vitaminer og kosttilskudd du kan ta for å lindre smerte og fremme helbredelse i ettertid.

B-vitaminer

Tar en B-kompleks vitamin er et bra sted å starte. En mangel på vitamin B1 eller tiamin er kjent for å forårsake svakhet i beina, muskeltretthet og smerter i leggen. Ifølge en Forbrukere Union studie, kan en mangel på flere B-vitaminer sammen negativt påvirke fysisk ytelse og det konkludert med at forskningen videreføres for de etter trening effekter av B-vitamin inntak.

Vitamin C

Vitamin C er nødvendig for mange funksjoner i kroppen. Det øker immunforsvaret og fremmer helbredelse. Ifølge en studie fra BodyandFitness.com, vitamin C redusert utvinning tid for stølhet etter trening over en tre dagers span. To grupper ble studert, en gruppe som fikk en dose på 3.000 mg vitamin C i tre dager, og den andre gruppe mottar en placebo. Den første gruppen viste signifikant mindre stølhet enn den andre gruppen som tok placebo.

Vitamin E

Vitamin E er en kraftig antioksidant som beskytter cellemembraner. Det har blitt vist å redusere muskler sårhet, forhindre celleskade og reparere muskelvev. Ifølge National Institute of Health, den anbefalte inntak for vitamin E er 15 mg per dag for voksne. Den øvre grense for daglig inntak av vitamin E er 1 000 mg per dag.

Biotin

Biotin er en annen viktig vitamin fordi det er nødvendig for cellevekst og for metabolismen av aminosyrer og fett. Selv om en biotin mangel er sjelden, muskelsmerter og tretthet er vanlige symptomer på biotin mangel i kroppen. Men, det er ingen øvre grense for et daglig inntak av biotin og ingen toksiske nivåer har blitt bestemt.

Naturlig anti-inflammatorisk

Ingefær er en tropisk plante som er blitt påvist å ha naturlige anti-inflammatoriske egenskaper som ibuprofen uten uønskede bivirkninger. Den har de samme effektene på stølhet og stivhet og for å lindre leddsmerter. Du kan ta det som et supplement eller i en ingefær te. Før du kommer for en over-the-counter narkotika, gi ingefær en endring.

Glucosamine and chondroitin

Glukosamin og chondroitin finnes i brusk, som er mellom benene på leddene. Nylig har det vært mye spekulasjoner for virkningene av å ta glukosamin og chondriotin kosttilskudd for felles smertelindring. The National Institute of Health gjennomført en leddgikt Intervensjons Trial studie på effekten av å supplere til Artrose pasienter. Resultatene viste at pasienter med moderat til alvorlig smerte viste en 25 prosent bedre resultat av redusert smerte enn de som tok placebo.