Digidexo.com

Hair Replacement

Hair Replacement


En persons hår er en integrert del av deres selvbilde og psykologisk velvære. Ikke rart da at håret erstatning er et stadig mer populært middel for tidlig håravfall. En rekke hår erstatning løsninger er tilgjengelige på markedet i dag, og involvere enten kirurgisk eller ikke-kirurgiske metoder.

Ikke-kirurgisk

Ikke-kirurgisk hår erstatning systemer innebære bruk av tradisjonelle Tupeer og hairpieces. Imidlertid har dagens hår erstatning systemer kommet en lang vei fra de av våre besteforeldre. Med fremskritt innen teknologi, er de nyeste Tupeer og hairpieces laget for å simulere utseendet på håret vokser naturlig fra hodebunnen din, selv langs hårfestet. Resultatet er et hår erstatningssystem som er meget upåviselig ikke bare av synet, men også ved berøring.

Kirurgisk

Kirurgiske hår erstatning metoder innebærer kirurgisk transplantere hår-bærende hodebunnen med røtter til en skallet eller balding området. I praksis er grafts av sunt hår høstet fra områder med tett hårvekst og plantet i de tynne områdene. Målet er å effektivt distribuere sunt hår voksende huden over hele hodebunnen for å minimere eller eliminere tynning og / eller balding områder.

Teknikker

Det er utviklet en rekke hårtransplantasjon kirurgiske teknikker for bruk i hår erstatning. Disse spenner fra mindre operasjon for personer som bare ønsker en beskjeden økning i håret fylde, til store kirurgiske teknikker som bokstavelig talt re-vokse hår på skallet områder. Den bestemte teknikk som brukes bestemmes av den enkelte kundes behov. Mer enn en av de teknikkene kan anvendes for å skape en ønsket effekt.

Varighet

Kirurgisk hår erstatning innebærer en lang og kompleks prosess. Selve prosedyren er utført i legens kontor under lokalbedøvelse, og kan ta så mye som åtte timer å fullføre. Hele kirurgiske prosedyren er ikke ferdig i ett besøk, men heller er planlagt ut i flere økter, tre til seks måneder fra hverandre.

Typer

Det finnes forskjellige typer hår erstatning kirurgiske prosedyrer, som kan grupperes i to kategorier: mindre operasjon og en større operasjon. Mindre kirurgi inkluderer punch-pode, strip-pode, slit-pode, mini-pode og mikro-pode kirurgi. Major operasjon innebærer bruk av vev-vekst, hodebunn-reduksjon og klaff kirurgiske prosedyrer. (Se Resources nedenfor for mer informasjon).

Kjønn

Kvinners håravfall mønstre skiller seg fra menn. Mens kvinner og menn både lider av hår tynning, det vanligvis ikke fører til total skallethet hos kvinner, som det ofte gjør hos menn. Av denne grunn er større kirurgiske prosedyrer som kreves oftere for flere menn enn de er for kvinner.