Digidexo.com

Hvordan ta eple cider eddik kapsler

Eddik har vært brukt gjennom historien for sin antatte medisinske egenskaper. Apple cider eddik, i særdeleshet, har vunnet popularitet de siste årene på grunn av påstander om at det kan hjelpe til med vekttap eller kontrollere blodsukkeret. Som et resultat, kan eple cider eddik kapsler nå bli funnet på noen dagligvarebutikk eller apotek sokkel. Den ernæringsmessige utsagn av disse kosttilskudd er ikke evaluert av FDA, så ta dem med en klype salt. Katherine Zeratsky, en registrert kostholdsekspert, mener det ikke er bevis for at eple cider eddik kan hjelpe deg å miste vekt. Hvis du bestemmer deg for å ta disse kosttilskudd, gjør det bare under råd og instruksjon av legen din.

Hvordan ta eple cider eddik kapsler

•  Snakk med legen din før du begynner å bruke eple cider eddik kosttilskudd, spesielt hvis du er gravid eller har en medisinsk tilstand som diabetes. Legen din kan bestemme om disse kosttilskudd er nødvendig, eller om de vil samhandle med andre medisiner du tar. Ifølge MD Anderson Cancer Center, kan eple cider eddik føre til lave nivåer av kalium eller en reduksjon i bentetthet.

Kjøp eple cider eddik kapsler til din lokale dagligvarehandel eller naturlig mat butikk. Velg et supplement med lavest konsentrasjon av eple cider eddik for å starte. Du kan bytte til en høyere dose i fremtiden hvis du finner ut at eple cider eddik fungerer for deg.

Ta en eller to eple cider eddik kapsler opp til tre ganger per dag, eller følge de enkelte produktveiledning. Apple cider eddik kapsler varierer i størrelse avhengig av produkt, men de fleste inneholder mellom 300 og 600 mg av eple cider eddik per kapsel.

Ta kapslene med et stort glass vann ved måltid ganger. Tar kapslene sammen med mat kan redusere eventuell magesyke kan oppstå på grunn av surheten i eddik.

Fortsett å ta eple cider eddik kapsler før legen din ber deg om å stoppe. Slutt å ta kosttilskudd umiddelbart hvis du merker noen hals eller mage irritasjon som ikke går bort.

Hint

  • En studie ved University of Arkansas evaluert åtte forskjellige merker av eple cider eddik kapsler og reist spørsmål om deres kvalitet. Forskerne oppdaget at ingrediensene ofte varierte fra de som er oppført på etiketten og det viste seg at noen kapsler ikke inneholdt noen eddik i det hele tatt. Velg kosttilskudd med omsorg og be legen om å evaluere merke du velger.