Digidexo.com

Produkter som trygt fremme hårvekst

Det er mange produkter der ute som hevder å revitalisere og oppmuntre håret til å vokse tilbake lengre, sunnere og raskere. Tross alt, ville ikke mange mennesker (særlig kvinner) nekte ønsker lange, luksuriøse hår. Mange hårpleieprodukter fokusere på å berge tynt hår som vokser veldig sakte. Når du undersøker disse produktene, er det en god idé å være klar over noen av de tryggeste alternativene rundt.

Hairfinity

Hairfinity er en type vitamin som stimulerer rask og sunn hårvekst. Hensikten med vitaminer er å doble hastigheten på hårvekst. Vitaminer består av en innovativ kombinasjon av næringsstoffer, som alle arbeider sammen for å oppmuntre strålende og rask hårvekst. Noen av innholdsstoffene i Hairfinity inkluderer biotin (som øker veksten av celler og aminosyrer, fett metabolisme og fettsyrer produksjon), silika, niacin og folsyre.

Hair Formula 37

Hair Formula 37 er en type hår vitamin som arbeider for å fremme raskt voksende hår som også er sunt og skinnende. Ikke bare gjør de vitaminene som mål å gjøre håret vokse raskere og sterkere, men også levere den nødvendige proteiner, aminosyrer, vitaminer og næringsstoffer til håret (som alle kan gjøre håret sterkere, mer levende, og fyldigere).

Medici Integrale

Medici Integrale Vask og Grow Shampoo er en trygg hår produkt som oppmuntrer sunt hår. Sjampoen er spesielt gunstig for tynt hår, mannlig mønster skallethet, håravfall og viker hår linje. Formålet med den sjampo er å naturlig stimulere hårvekst. Den aktive bestanddel av den sjampo er en PC3 formel som har en chilipepper base. Formelen stimulerer vekst i hårsekkene.

Sunt hår Plus

Sunt hår Plus (HHP) Komplett Hair Care Solutions er en omfattende linje av produkter som fokuserer på fuktighetsgivende og infusjonen håret med de nødvendige proteiner og vitaminer. De hår produkter er designet for å gjøre håret blankere og sunnere og og for å hjelpe håret vokse mye raskere. De tar sikte på å beskytte håret fra å ha uønskede egenskaper, som for eksempel fet, oiliness og tørrhet. Produktene jobber også for å fikse skader som resulterer fra frizz, brudd, miljømessige faktorer (som solen), farges, høydepunkter, overoppheting og følelsesmessig stress.

Rogaine

Rogaine er trolig den mest populære av produkter for hårvekst opprykk. Selv om mange forbinder Rogaine med mannlige bruk, er det også tilgjengelig for kvinner. Det er den eneste Food and Drug Administration (FDA) godkjente skum for gjenvekst av hår, og arbeider for å slutte hårtap som følge av genetikk. Den er ment å bli brukt to ganger om dagen, og er lett å påføre og tørker hurtig.