Digidexo.com

Venstre Pelvis & Testicle Pain

Smerter i en manns venstre bekkenområdet kan være på grunn av en rekke helsemessige forhold (en skade, en blære infeksjon, venstre nyre), men når den er kombinert med smerter i testikkel i tillegg, er det mange flere mulige årsaker. Noen av disse inkluderer Chlamydia (vanlig seksuelt overført sykdom), epididymitt (betennelse i det oppkveilede røret i nærheten av baksiden av testikkel), og testikkeltorsjon (en vridd testikkel).

Vanlige årsaker

Dersom en skade har oppstått til venstre bekkenområdet eller venstre testikkel, blir smerten generert kan skyldes skader opplevd eller rest skade smerter, spesielt hvis skaden var av nyere dato. En annen vanlig årsak til smerte følte samtidig i disse områdene inkluderer infeksjoner, som kan ha spredt gjennom lysken. Infeksjoner som påvirker testiklene inkluderer klamydia, epididymitt, og Orkitt. Vanligste årsakene til smerte i denne delen av den mannlige kroppen kan inkludere nyrestein og kusma.

Seriøse Testicle betingelser

Noen testikkel medisinske tilstander kan også produsere smerter i disse områdene også. Den mest alvorlige av disse - i forhold til testikkel helse spesielt - er testikkeltorsjon, siden det kan føre til døden av testikkelen hvis øyeblikkelig legehjelp ikke er søkt.

Testikkeltorsjon resultater når testikkelen blir vridd på en slik måte at det begynner å kutte av sin egen blodtilførsel. Andre testikkelen forhold som kan generere smerte inkluderer testikkelkreft, spermatocele (testikkel væske buildup), og retractile testikkel (der testikkelen trekker tilbake i lysken).

Advarsel

Medisinsk oppmerksomhet, spesielt i tilfelle av testikkeltorsjon, bør søkes for øyeblikkelig og vedvarende smerte som forekommer i den mannlige lysken. Fysiske helseproblemer opplevd i de mannlige lysken og testikkel områder har potensial til ikke bare begrense reproduktive evner, men også å påvirke mannlig seksuell ytelse, noe som gjør legehjelp en viktig faktor.

Mild Pain Treatment

Hvis smertene er mild og ingen alvorlige bekymringer eksisterer medisinsk, kan smertene bli behandlet av over-the-counter smertestillende medikamenter som paracetamol (Paracet), aspirin eller ibuprofen (Advil, Motrin, og andre). I tillegg til medisinering bruk, plassere noen form for støtte rundt testikkelen området når du ligger flatt ned (som et håndkle eller atletisk støtte gir) vil hjelpe med smerte også. For smerte ledsaget av hevelse, kan isposer være innpakket i et håndkle og brukes som trengte støtte (og hevelse redusering) som dere hvile.

Forebygging / løsning

Hvis kontaktsport har startet smerte, iført en atletisk supporter under fremtidig aktivitet kan bidra til å forebygge denne typen smerte i fremtiden. Hvis smerten er på grunn av en seksuelt overført sykdom, ved hjelp av et kondom ved seksuell kontakt i fremtiden er anbefalt som forebyggende mot ny sykdom infeksjon og den resulterende smerte det kan forårsake.