Digidexo.com

Helvetesild Som et personnummer uførhet

Helvetesild Som et personnummer uførhet


Helvetesild er et smertefullt utslett forårsaket av det samme viruset som forårsaker vannkopper. Det forekommer vanligvis hos personer over en alder av 50. Folk som utvikler helvetesild vanligvis trenger litt fri fra jobb for å komme seg. Denne gangen vil trolig ikke bli dekket av Social Security funksjonshemming.

Er det et personnummer uførhet?

Social Security vedlikeholder en liste over forhold som kan vurderes nedsatt funksjonsevne under sine retningslinjer. Helvetesild er ikke på den listen, men Social Security gjør noen ganger godkjenne en person for uføretrygd hvis de kan bevise sin tilstand er så invalidiserende som en annen tilstand som er på listen.

Social Security og hudlidelser

Social Security generelt godkjenner uføretrygd for hudlidelser hvis de betydelig forstyrre bevegelsen av en persons leddene, hvis de er på håndflatene og forstyrre motoriske ferdigheter, eller om de er på fotsålene og forstyrre ambulation . Fordelene kan godkjennes av andre grunner, dersom de hindrer noen fra å jobbe.

Hvordan du deaktiverer Is Helvetesild?

Helvetesild oppstår vanligvis på stammen av kroppen, slik at det vanligvis ikke forstyrre bevegelsen av leddene eller med en persons evne til å gå eller bruke hendene. Det er ofte svært smertefullt, skjønt.

Prognose

Social Security gir bare uføretrygd når en persons tilstand hindrer ham fra å jobbe i minst ett år eller antas å ville føre til dødsfall. Helvetesild er ikke en dødelig sykdom, og ifølge Mayo Clinic fleste episoder av helvetesild løse i løpet av få uker.

Komplikasjoner

Komplikasjoner av helvetesild inkluderer nerveskader (kjent som postherpetisk nevralgi), ansikts lammelse, hørselsproblemer, tap av syn (noen ganger forårsaker når helvetesild skje nær øynene), og balanseproblemer. Mens helvetesild seg selv ikke er vanligvis deaktivering, kan noen av disse være komplikasjoner.