Digidexo.com

Naturlig behandling For Mesothelioma

Mesothelioma er en form for kreft som påvirker tynt lag av vev (mesothelium) lining organer. Mest vanlig i lungene, er mesothelioma ofte et resultat av eksponering for asbest. En naturlig behandlingsstrategi inkluderer kosthold og kosttilskudd som kan styrke immunforsvaret, samt behandlinger som adresserer andpustenhet som følger denne formen for kreft. Fortell legen din om eventuelle naturlige kosttilskudd du ønsker å legge til din behandlingsregime. Consulting med en helsepersonell med erfaring i alternativ medisin for kreft er en god måte å designe en naturlig behandlingsstrategi.

Behandling Tung pust

The Mayo Clinic bemerker flere behandlinger som kan ta dine pusteproblemer. Akupunktur kan forbedre din pust. Akupunktur har også blitt godt etablert som en behandling for å håndtere bivirkninger av kreft behandlinger som kjemoterapi og stråling, som ofte er en del av behandlingsregimet med denne formen for kreft.

Ta kontakt med en sykepleier eller fysioterapeut for å lære pusteøvelser for å bruke når du føler deg andpusten. Øvelsene vil hjelpe deg å puste bedre og lette angst og panikk som kan gjøre tilstanden verre.

Spenner og slapper av visse områder av kroppen kan redusere spenninger og forbedre pusten din. Spør legen din til å henvise deg til en egnet terapeut som kan lære deg øvelser for å utføre hjemme.

Tilskudd

The University of Maryland viser følgende gunstige stoffer for kreftbehandling. Noen har direkte innvirkning på kreft effekter mens andre styrker immunforsvaret. Du trenger ikke å ta alle supplement notert siden noen tilbyr lignende fordeler. Det er gunstig å ta kontakt med helsepersonell når de vurderer dette området av naturmedisin.

Bruke fiskeolje for å lette betennelser og forbedre immunitet; ta en til to kapsler eller en ss. daglig. Diskuter denne behandlingen med legen din hvis du tar blodfortynnende legemidler. L-theanine (200 mg tre ganger daglig) og melatonin (2 til 6 g ved sengetid) tilbyr også immune støtte. Ta melatonin før sengetid; det kan også hjelpe deg å sove.

Visse antioksidanter nytte de med kreft. De inneholder vitamin C (1000 mg daglig), alfa-liponsyre (50 mg daglig) og resveratrol (200 mg daglig).

De følgende urter utviser anti-kreft effekt og forbedre immunfunksjon. Grønn te (500 mg daglig), reishi sopp (300 mg tre ganger daglig) og oliven blad ekstrakt (500 mg daglig). Hvetespirer er også et godt valg; sette en pakke i en drikk en eller to ganger om dagen.