Digidexo.com

Hjem rettsmidler for å bli kvitt en Fever

Hjem rettsmidler for å bli kvitt en Fever


En voksen normale kroppstemperatur er 98,6 C, men hvor som helst mellom 97 og 99, er akseptabelt. Kroppstemperaturen blir målt ved hjelp av et termometer. Hvis termometeret leser 99 F eller høyere, og personen anses å ha feber. Høy feber kan forårsake anfall, så det er viktig å begynne å behandle feber hjemme. Feber kan oppstå av en rekke årsaker, blant annet infeksjoner, virus og dehydrering.

Vann

Det er viktig å holde seg hydrert som kroppen mister vann når du kjører en feber, så drikk et kaldt glass isvann. Bare å drikke mye vann kan ta med feber ned og holde deg hydrert. Ved å legge is til vann, kan du bidra til å kjøle kroppen ned fra innsiden og ut.

Hvis du ikke kan stå vann, kan du drikke andre væsker som eplejuice. Popsicles og vann-is er noen andre valg som du kan nyte mer enn vann. Bare sørg for at du spiser rikelig med væske for å holde deg hydrert.

Willow Bark Tea

Willow bark te har en ingrediens som fungerer ligner på aspirin. Drikk te av sipping det sakte. Te vil bidra til å redusere smerte, samt å få ned feber.

For å gjøre willow bark te koke en halvliter vann. Slå av varmen og tilsett en fjerdedel av en kopp av willow bark te. Vent 20 minutter før du blander og drikker den. Drikk åtte oz. på en gang.

Tips: Hvis du ikke har en helse butikk nær deg som selger willow bark te, kan du kjøpe det på internett. Du kan få en liten blikkboks av det for under fem dollar.

Cold Komprimerer

Kalde kompresser bidra til å bringe en kroppstemperatur ned ved å arbeide for å kjøle ned huden. Du kan lage et kaldt omslag av vann, eller du kan blande kaldt vann med eddik. Bruk like deler av hver. Plasser en vask klut i løsningen og deretter vri den ut. Sett den over pannen i ti minutter og deretter gjenta.

Tips: Du kan også være lurt å ta et kjølig bad. Sitte i den i minst 10-15 minutter for å kjøle ned kroppen din.

Feber reduksjonsgir

Voksne kan ta enten paracetamol eller ibuprofen å få ned sine feber. Paracetamol kan bli funnet i Tylenol. Tylenol kan tas hver fjerde til sjette time, og voksne kan ta to kapsler om gangen. Ibuprofen er funnet i Advil og Motrin. Det kan tas hver seks til åtte timer, og voksne trenger bare ett av disse for å få ned sin feber. Det er mulig for voksne å ta paracetamol og deretter ibuprofen to timer senere. Det er ikke mulig å ta to acetaminophens og to ibuprofens innen to timer fra hverandre. Dette er egentlig bare nødvendig hvis din feber er ekstremt høy, og du står i fare for å ha en febrile anfall.

Medisinsk intervensjon

Voksne bør søke medisinsk intervensjon dersom feberen har nådd 105 F når som helst. Du bør også kontakte lege hvis feberen fortsatt på 103 F og går ikke ned selv etter å ha prøvd hjemme rettsmidler. Hvis du ikke ser noen nedgang i feber etter to dager, må du ringe legen din.

Hvis du har feber, og det er smertefullt å urinere, må du ringe legen din med en gang. Ikke vent to dager fordi du kan ha en urinveisinfeksjon. Også, ikke vente med å ringe legen din hvis du har andre medisinske tilstander som hjerteproblemer eller immunsystemet sykdommer.