Digidexo.com

Modifisert Lemonade Diet

The Lemonade Diet, eller Master Cleanse, er et velkjent alternativ diett skapt og promotert av en mann ved navn Stanley Burroughs som oppfordret folk til å drikke noe annet enn en lemonade concoction for et antall dager, slik at kroppen kan naturlig rense seg av bebygde giftstoffer. Det er en standard blanding for lemonade konsumert under denne Master Cleanse, men den modifiserte lemonade diett fjerner en ting fra ligningen som gjør dietten enda sunnere: sukker.

Sugar-Free Lønnesirup

The Master Cleanse lemonade blandingen krever saften fra sitroner, lønnesirup og cayennepepper blandet inn i to liter vann for å være beruset hele dagen lang og bli det eneste fortært, utenfor en morgen saltvann flush som raskt tømmer tarmene.

Imidlertid, med den modifiserte limonade diett, sukkerfrie lønnesirup som brukes, slik at det er liten eller ingen sukker i blandingen. Selv Burroughs sier det er vitaminer og mineraler i lønnesirup som hjelper rense kroppen din, andre folk er uenige og føler at lønnesirup er kun til smak som du går gjennom ildprøven. Det overskytende sukker, mens ikke skadelig for kroppen din, absolutt ikke hjelper og kan lett byttes ut med sukkerfri lønnesirup. Blandingen ikke bare vil smake søtt som, noe som kan gjøre det vanskeligere å drikke.

Andre Modifikasjoner

Du kan bruke sitroner og lime i lemonade diett, som de i utgangspunktet utfører samme rens, men limes er ikke så syrlig og lettere å drikke. Når du legger til sukker-fri lønnesirup, ikke legg så mye som du ville gjort av den vanlige lønnesirup inneholder sukker, siden store mengder av sukker-fri lønnesirup kan føre til diaré. Det inneholder også sukkeralkoholer som sorbitol, som ikke fordøye helt, slik at de kan være bedre for denne dietten enn andre sukkerarter. Fire eller fem pakker av Sweet 'N Low eller lik er akseptable også som en sukker erstatning, men de kan hemme den faktiske giftige renselsesprosess av kroppen, så det kan være best å unngå å legge noe som dette i det hele tatt.