Digidexo.com

Hvordan Heal Med Makrobiotiske Foods

Hvordan Heal Med Makrobiotiske Foods


En makrobiotiske diett er en livsstil. Med opprinnelse i Japan, kommer makrobiotisk fra det greske ordet for "stor eller flott liv." Det er en naturlig, organisk, pesco-vegetarisk kosthold som nærmer liv og mat valg med en Zen-aktig åndelighet, balansering matvarer for å oppnå yin og yang. Målet er å forbedre helse og liv med bevisstheten fått gjennom å spise mindfully. Mange tilhengere av dietten har stor tro på sine evner til å forebygge og helbrede sykdom.

Hvordan Heal Med Makrobiotiske Foods

Stock kjøkkenet ditt med et komplett tilbud av makrobiotiske mat og kjøkkenutstyr. Velg lokalt dyrket, naturlig mat. Finn spesialitet ingredienser på nettet eller på en naturlig mat butikk. Unngå bearbeidet mat, fett kjøtt, de fleste meieri, sukker, koffein, alkohol, sjokolade, raffinert mel, veldig varmt krydder, fjærfe, poteter og squash. Begrens inntaket av tomater, auberginer og paprika. Disse matvarer er funnet å være for konsentrert, ekstrem eller overstimulating - opphevende til balansen mellom yin og yang at du søker å oppnå.

Cook og spise makrobiotiske måltider daglig, spise sakte og tygge maten grundig. De fleste måltidene vil innebære mat tilberedt av baking, koking eller damping. Ditt kosthold bør bestå av omtrent 50 til 60% hele korn, 25 til 30% grønnsaker (herunder tang og tare), 5 til 10% bønner, og 5 til 20% fisk, nøtter, frø, frukt og miso suppe. Bruk fem smaker, teksturer og farger i maten forberedelse. Balansere måltidene dine med ett til to kopper suppe daglig.

Lær de tre grunnleggende makrobiotiske selvhelbredende prinsipper: spise i harmoni med naturen, balansering naturkreftene i matlaging, og bruke mat for å skape ønskede effekter. Dette innebærer å ta mer tid til å velge, lage mat og spise mat, oppmerksom på hvert skritt på veien. Målet er å oppnå tro og tillit til din egen naturlige selvhelbredende evne, som du blir mer følsom for maten du spiser og hvordan det påvirker livet ditt.

Arbeide for å leve hver dag med takknemlighet og takknemlighet for livet og for de enkle gaver av makrobiotisk mat og de ​​selvhelbredende prinsipper. Ved å gjøre små daglige endringer, kan du gradvis tilpasse ditt kosthold og livsstil til makrobiotiske måten og begynne å gro fra innsiden og ut.