Digidexo.com

Rice Diet Solutions

Innlemming Rice Diet Solution inn i en travel livsstil krever et nytt sett med referanser. Dietten sentre rundt måltider som er lav-protein, lav-fett, lav-sukker, lav-natrium, høy i komplekse karbohydrater og lite kalorier, og det inkluderer ideen om mindfulness eller oppmerksomhet når du spiser. Evnen til å lese ernæring etiketter som gjør dietten litt enklere å håndtere. Kjenne den ernæringsmessige verdien av et næringsmiddel, til innholdet og matvarer kombinere med det, krever lære noen nye ferdigheter og gjennomføre noen personlige forskning og eksperimentering.

Les etiketter

Etikett lese er viktig med en diett plan som kutter så mye fett, salt og sukker. Bearbeidede matvarer er fulle av alle tre. The Food and Drug Administration har informasjon om etikett lese som skisserer hva ernæring panelet inneholder og hvordan det kan hjelpe forbrukeren. Det er et eksempel på etikett på FDA nettside som tydelig markerer de ulike deler av etiketten og hva de skal brukes til. Skriv ut en fargekopi av denne prøven etiketten og bære det når de handler. Referere til det når du leser etiketter og dele den med andre lære å lese etiketter.

Butikk Proteiner

Å vite hvordan å identifisere og kombinere proteiner fra andre kilder enn meieriprodukter og animalske produkter vil bidra til å lette overgangen til ris kosthold. En liste med to kolonner gjøre; hele korn på venstre og grønnsaker / belgfrukter (erter og bønner) på høyre side. Ved hjelp av en ernærings nettsted som USDA Nutrient Database, merk hvor mye protein er i en kopp hver mat. Bære dette når spise ute, shopping eller lage et måltid menyen. Ikke huske det, men bruke den som referanse. Informasjonen vil bistå i å få mest mulig ut av et måltid.

Opprettholde Mindfulness

En stor del av å bruke ris diett er å lære å innlemme mindfulness. Ikke alle har en tilhørighet til de samme typer meditasjon - alle tankene er annerledes. Finne den rette kan virke skremmende, så begynner små. En enkel, lett tur rundt kvartalet er nok til å skille en person fra støy av TV, radio eller huset mates. Gjør arbeidet med å finne noen hyggelige områder å besøke en gang i uken fungerer, også. Lokal rosehager, turstier, tjern, innsjøer, parker eller på eiendommen til en lokal kloster eller kunst museum kan være en mental og visuell lettelse. En pause kan begynne overgangen til en større del av mindfulness.