Digidexo.com

Botaniske te for Liver Detox

Leveren er et viktig organ i å hjelpe kroppen forbrenne maten og eliminere giftstoffer. Hvis du byrden leveren med store mengder proteiner, bearbeidet mat, medisiner og konserveringsmidler, kan det ikke være i stand til å skylle ut giftstoffer, som deretter vil bli lagret i dine fettceller. Dette kan føre til energitap, dårlig konsentrasjon og hyppig sykdom. En leveren detox ved hjelp av botaniske te kan bidra til å eliminere giftstoffer.

Botaniske Teas

Grønn te har vært betraktet som den botaniske rart for århundrer med anti-aldring og anti-oksiderende egenskaper. Forbruker en kopp grønn te daglig vil sterkt fremme leveren helse. Dette er ikke den eneste botaniske te tilgjengelig. Lokal Harvest har en Liver Detox Tea som er utviklet spesielt for leveren helse med melk tistel, løvetann rot, lakrisrot, gurkemeie, bukkehornkløver og burdock rot som noen av ingrediensene. Te med einer rot, appelsinskall eller fennikkel er også stor for å hjelpe detox leveren. Du kan også tørr persille og lage din egen te. Som med noen botaniske te, kan du finne fantastiske te forberedt på markedet eller helsekost butikk, eller du kan dyrke din egen botanisk hage og lage dine egne.

Detox Basics

Når du er detoxing, er du prøver å eliminere alle de ekstra "ting" kroppen din kunne ikke. Detox bare hjelper kroppen gjøre det den normalt forsøker å gjøre hver dag gjennom din lever-og nyrefunksjon. Problemet er når du spiser store mengder bearbeidet mat fylt med konserveringsmidler eller spise store mengder fett og proteiner, har kroppen din problemer med å holde tritt med etterspørselen. Resultatet er lagring av disse giftstoffer i fettcellene. I en detox, du vanligvis lavere du kaloriinntaket og øke væske og dermed oppmuntre utgivelsen av giftstoffer som deretter skylles ut av systemet.

Detox Risks

Risikoen ved en detox avhenge av hvor ekstrem den er. Det er detox dietter der all fast føde er eliminert for opptil ti dager, og du drikker strengt juice eller brus med urtete. Andre DETOX metoder krever at du endre ditt daglige kosthold mens du drikker supplerende te å bidra til å fremme leveren hormonproduksjon, noe som bryter ned fett. Bivirkningene er kvalme eller mer utmattet før du føler deg bra. Årsaken er at det tar tid å kvitte kroppen for giftstoffer.

De største risikoene for en botanisk detox oppstå når matforbruk er eliminert. Hvis du bruker te å supplere en juice diett, kan du skape et problem med elektro tall som kan føre til en alvorlig og akutt medisinsk problem. Selv om dette er sjeldent, er det mulig og du bør oppsøke lege hvis du er svimmel eller ør i lengre tid.

Er Botanisk Tea detoxes Bedre enn andre DETOX metoder?

Noen detox gjort riktig og trygt vil hjelpe deg å gjenopprette kroppen til optimal funksjon. Mens en urte detox gjort uten noen endringer i kostholdet vil ikke gi de samme resultatene som en detox som faster fra fast føde, vil det fortsatt hjelpe leveren forbedre metabolsk funksjon. Noen ganger de små tingene er det som gjør en forskjell, og hvis du kan øke energinivået ditt ved å legge til grønn te til ditt daglige inntak så du kan finne mer energi til å trene og ytterligere forbedre metabolic rate. Botaniske te gjort som kosttilskudd gir mindre risiko enn faste detoxes og er populære på grunn av sin organiske naturen.

Livsstil

Du vil finne at du gjør en detox sjelden (mindre enn en gang per år) vil føre til at du har en økning på detox bivirkninger. Ved detoxing mer regelmessig og innlemme sunnere matvaner i din rutine, vil du lette belastningen på leveren og har færre giftstoffer for å eliminere. Alkohol, nikotin, behandlet sukker og mat med mye konserveringsmidler bør være på "sjelden spise" liste og erstattet med frisk frukt og grønnsaker, hele korn og fiber kilder. Spis protein, men ikke forbruke for mye da dette gjør fordøyelsen vanskelig. Gjøre en detox månedlig for et par dager for å gjenopprette kroppens balanse.