Digidexo.com

Hvordan Super Hydrate

Hvordan Super Hydrate


Super hydrering er en metode for avgiftning, praktisert ved å drikke en liter iskaldt vann om dagen. Ifølge sine støttespillere, er super hydrering en perfekt sunn og effektiv måte å fremskynde fett tap og å bygge muskler. Varmet eller romtemperert vann vil ikke føre til samme resultat, men ved å holde seg til en klar og enkel metode, kan super hydrering godt gi umiddelbar ernæringsmessig gevinst, som fører til en generell sunnere livsstil.

Hvordan Super Hydrate

Nipp vannet. Ved første høring om super hydrering, mange er slått av mengden vann - en hel gallon - de ville ha å konsumere. De krampe opp bare tenke på det. Prøv å drikke vann med sugerør fra en plastflaske, en som er isolert for å holde kjølig. Sipping fra en flaske, i stedet for gulping fra et glass, vil ikke du fylle deg opp så mye.

Begynn super fuktighetsgivende med nøyaktig ett gallon, som er 128 gram om dagen. Etter at du har praktisert metoden en stund og oppnådd positive resultater, kan det være greit å øke inntaket av et par gram eller så, men når du starter opp du ikke ønsker å overanstrenger seg. Den beste måten å gjøre dette på, er å få en 32 unse vannflaske. Fire av dem om dagen er akkurat en gallon.

bruker det meste av vannet før 05:00. Husk, super hydra er en renselsesprosess ment å detox, slik at du ønsker å gi kroppen din god tid til å absorbere vann i løpet av sine våkne timer. Og hvis du drikker for mye før du går til sengs, kan du ikke få en god natts søvn.

Hold vannet iskaldt. Når kaldt vann er fortært, har kroppen for å varme den til 98,6 graders kroppstemperatur. Denne prosessen innebærer kaloriforbrenning, som er et viktig aspekt av super fuktighetsgivende.

Opprettholde vanninntaket i 14 dager. Forvent mer energi og føle seg mindre sliten. Etter super fuktighetsgivende for en måned, kan du bare bli hekta.

Hint

  • Den eneste additiv du bør ta med, hvis det er nødvendig, er sitron. Dette bør være i orden.
  • Sørg for å holde vannflasken på deg hele tiden, for å drikke hele tiden.
  • Trykk eller flaske vannverk, men hvis du har en aversjon til å tappe vann, deretter flaskevann er tydeligvis å foretrekke.