Digidexo.com

Herbal Cure for Psoriasis

Herbal Cure for Psoriasis


Psoriasis utslett ikke gjør for en morsom dag på stranden. Det er lurt å få kontroll over denne tilstanden raskt, og medisiner kan hjelpe med det. Hvis du ønsker å ta en mer naturlig tilnærming, har urtemedisiner vært kjent for å hjelpe. De fleste av disse tiltakene har ikke blitt forfektet av leger så fortsette med forsiktighet når du legger til nye tilskudd til rutine.

Populære urter og kosttilskudd

Omega-3 fettsyrer som finnes i linfrøolje kan bidra til å blokkere arakidonsyre, byggesteinen for betennelse i kroppen. Melk tistel urten har også anti-inflammatoriske egenskaper og kan hjelpe til å kontrollere psoriasis utslett. Druekjerneekstrakt og alpha-lipolic syre har sterke antioksidantegenskaper, og kan bidra til å forhindre hudens celleskade hos mennesker med psoriasis. Tea tree olje og eple cider eddik vil desinfisere den berørte huden området og hjelpe regenerere nytt vev. Aloe vera gel lindrer betent hud, og kan brukes på psoriasis omtrent tre ganger om dagen.

Mer Obscure Urter

Løvetann er en naturlig rengjøringsmiddel som fokuserer på å rense leveren. En ren leveren produserer riktig mengde galle, som kan være et naturlig forsvar mot giftstoffer som forårsaker psoriasis. Cascara sagrada fungerer på samme måte, men i stedet renser giftstoffer i tykktarmen. Det er en naturlig avføringsmiddel, skylle ut noe giftig avfall som har samlet seg i systemet. En kinesisk urt kjent som Chang Shan sies å målrette immunsystemet T-celler som utløser slike forhold som eksem, leddgikt og psoriasis. Indigo Naturalis er en annen kinesisk urt som brukes som en salve for å rydde opp psoriasis symptomer. Andre urter som kan være i stand til å lette symptomene dine er burdock, calendula, feverfew, einer, rødkløver, gurkemeie og sarsaparilla.

Homøopatiske midler

Flere urte homøopatiske midler kan behandle psoriasis symptomer. Arsenicum brukes hos pasienter med store røde flekker dekket av grå-hvite skjell og ledsaget av svært grov, tørr hud som blør lett. Disse pasientene kan ha flekker på hodebunnen sin, armene, knærne og bryst og kan også føle seg engstelige, urolige og usikre. Berberis kan gis til psoriasis eller eksem lider med grov, pimply-følelsen hud og kløe flekker som er spredt over hele kroppen. Disse menneskene kan også ha akne, dårlig hud, hovne kjertler, en manglende evne til å svette og en forverring av symptomer på natten. Petroleum brukes av pasienter som har tørr, stram, sensitiv hud med psoriasis utbrudd på håndflatene, fingertuppene og de bøyer av leddene. De kan oppleve rask blødning, mye kløe og lettelse i varm luft og tørt vær. Andre homøopatiske midler inkluderer sepia, Grafitt og arsenicum iodatum. Vennligst se en lisensiert homeopat før du tester disse rettsmidler på psoriasis.