Digidexo.com

Akupressur for Restless Leg Syndrome

Følgende er noen måter å løse din rastløse ben syndrom (RLS) ved hjelp av ulike former for akupressur. RLS er definert som å ha en smerte eller følelse i bena som gjør at du føler et behov for å alltid flytte dem; det kan skape søvnmangel hvis smertene er også involvert. Akupressur kan forbedre søvnkvaliteten og redusere rygg / ben smerter. Det er 14 linjer av energi løpe gjennom kroppen vår som i kinesisk teori er ansvarlig for å holde oss friske. Når det er en blokkering i dem, kan et helseproblem være present.The galleblæren og blære linjer kanalisere energien ansvarlig for å lage de RLS problemer, så trykke eller banke på de riktige punktene kan hjelpe kroppen din i healing. Omprogrammering og fjerne stagnere energien som forårsaker ryggsmerter kan føre til smertefrie ben.

Mangler og forhold som fører til RLS

Restless legs syndrom plager mange mennesker og noen ganger noe så enkelt som en jernmangel, forkjølelse eller influensa medisiner, koffein, eller for mye tobakk eller alkohol kan være problemet. Noen av følgende tilstander kan forårsake RLS og akupressur kan bistå i å hjelpe deg å få lindring. Dessverre, hvis medisiner som forårsaker problemet, akupressur vil ikke hjelpe på lang sikt. Parkinsons sykdom, perifer neuropati, diabetes eller nyreproblemer kan også lage rastløs leg syndrom.

Hva er akupressur?

Akupressur er basert på den kinesiske teorien om at 14 linjer av energi, kalles meridianer, kjører gjennom kroppen din. Tenk på dem som elektriske linjer og på enkelte punkter er det breakers. Dønningene er triggerpunkter eller akupressur punkter du ønsker å trykke på for å snu bryteren igjen og får en jevn uhindret energi som strømmer skape helse og trivsel. Hvis denne energistrømmen er avbrutt på en eller annen måte, vil kroppen reagerer med sykdommen. Negative tanker, traumer, stress og følelser blir innebygd i meridian, skaper avbrudd. Akupressur er gjort ved hjelp av fingertuppene til å forsiktig dytte, holde eller trykk på enkelte punkter eller breakers. Disse samme punkter brukes for akupunktur, bortsett fra at nålene blir brukt i stedet for trykket. Noen ganger magneter er også tapet til poeng for større problemer som trenger en konstant stimulering.

Galleblæren Meridian

Se på diagrammet for galleblæren meridianen, og du kan se akupressurpunkter (eller breakers) er notert ved de røde prikkene. I grunnleggende akupressur, start ved siden av øyet på det press og jobb deg nedover kroppen, tappe hvert punkt. Du har funnet det punktet hvis den er følsom for berøring. Gå gjennom og holder hvert punkt i 15 til 20 sekunder, med fokus intenst på rastløse ben syndrom og følelser og frustrasjoner du opplever.

Blære Meridian

Nok en gang se etter poeng for blæren meridian i dette neste diagrammet og gjenta det du gjorde for den andre meridian. Starter på innsiden av øyenbrynet på nesen innrykk, trykk eller hold det punktet og flytte ned kroppen. Hold hver av punktene 15-20 sekunder eller til smerten letter. Legg merke til hvor mye press du bruker, og etter å holde det punktet, trykk på nytt og se om du må presse hardere for å få den samme smerterespons. Mesteparten av tiden vil du legge merke til smerten er borte og alt som er igjen er trykket når du trykker.

Resultater

Ved å trykke på disse triggerpunkter lanserer en stram muskel. En sunn muskel gjør ikke vondt. En oppsamling av melkesyre hjelpemidler er det som skaper smerte, og som de begynner å strømme fra området de er erstattet med friskt blod og oksygen. Drikk et par glass vann etter en økt for å skylle melkesyrer fra kroppen din. Gjøre noen strekkøvelser for å forlenge disse nylig fleksible muskler.

EFT

EFT er en form for akupressur / meridian terapi som terapeuter bruker til å hjelpe klienter med følelsesmessige og fysiske problemer. EFT er en veldig enkel formel som layperson kan bruke hjemme uten å måtte finne ut hvilken meridian er ansvarlig for hans problem. EFT er en stor modalitet, men krever litt ekstra breaker tappe å akselerere healing. Den grunnleggende oppskrift, når de følges, dekker alle 14 meridianene; du trykker hver akupressur punkt rundt sju ganger till løst. Hvis du bruker 40 ekstra kraner på problemet meridian, kan du kaste som breaker raskere. Figuren over viser de grunnleggende punkter du kan trykke på for å oppnå resultater. Hvis du ikke kan løse problemet du kan mangle en del av problemet. Et eksempel på bruk av EFT frykt for slanger er i referanse delen, men du kan bruke den til å lindre RLS.