Digidexo.com

Klager med Curves Fitness Centers

Når Curves først åpnet den dørene i 1992, kvinner strømmet til den revolusjonerende 30-minutters krets trening holdt i en sosial, uformell, bare kvinner atmosfære. Siden da har imidlertid medlemstallet falt og mange Curves franchiser har stengt, på grunn av flere store klager om forvaltningen av både Curves International og dets enkelte franchisetakere.

Ubeleilig Timer

En stor klage om Curves er at mange franchising er ikke åpen under lunsj timer, og noen er ikke åpent tidlig på morgenen eller sent på kvelden, noe som gjør trener upraktisk både for bo-at-home moms og kvinner som jobber utenfor hjemmet .

Utilstrekkelig Workout

Den 30-minutters Curves treningen har blitt kritisert, både av medlemmer og ikke-medlemmer, for å være for lett. I 2005 American Council on Exercise (ACE) gjennomførte sin egen test av Curves trening og fant at kvinner som konsentrerte seg om sin trening og legge vekt på det gjorde faktisk få en moderat intens trening. I ACE-studien også bemerkes at hvis en kvinne ikke fikk bruke maskinene riktig eller ble også involvert i å være sosial under hennes trening, hennes trening intensitet led.

Mangel på innovasjon

I sin storhetstid Curves gitt en innovativ trening og trening miljø for alle slags kvinner, men har ikke klart å holde tritt med treningen trender, inkludert oppdatering av sitt utstyr. En annen klage er at Curves har vært for lite fleksibel når det gjelder å legge gruppe klasser og andre former for trening til rutine, gjør hva konkurrentene har å tilby mer attraktivt.

Unknowledgeable Ansatte

Hele nasjonen kvinner har klaget over at Curves ansatte synes å vite svært lite om treningsapparatene som brukes i Curves krets trening, og noen ganger synes å vite svært lite om trening og fitness i det hele tatt.

Ignorerer Franchise eiernes behov

En undersøkende artikkel i Wall Street Journal rapporterer at Curves franchise-eiere er like misfornøyde som noen Curves medlemmer når det kommer til en uvilje mot å fjerne seg fra den opprinnelige Curves modell og tilby mer konkurransedyktige utøve opsjoner til kvinner. Det har også vært noen klager på at franchise-eiere har blitt lurt ut av fortjeneste, med noen tilfeller blir offentlige søksmål.