Digidexo.com

Hva er kravene til å være en sertifisert saksbehandler i North Carolina?

Saksbehandlere er helsepersonell som hjelper mennesker i en rekke måter, inkludert koordinere pasientbehandling, advokatvirksomhet, utslipp planlegging, og støttende rådgivning. Saksbehandlere hjelpe sine klienter kobler til ressurser og navigere helsevesen. Saksbehandlere ofte har en bakgrunn i sosialtjenesten, oftest i sosialt arbeid eller sykepleie. Sertifisering og konsesjonskrav for spesifikke case-ledelsen jobber variere per stat, og North Carolina har sine egne krav.

Utdanning

Profesjonelle saksbehandlere vanligvis har en bakgrunn i menneskelige tjenester, enten på lavere eller høyere nivå, og har vanligvis grader i sosiologi, psykologi, sosialt arbeid eller sykepleie. Før de ble sertifisert, vil saksbehandlere arbeide i sitt felt, og har erfaring i et spesialisert område, slik som hiv / aids, folk med funksjonshemninger, barn eller innvandrere.

Generell sertifisering

I USA er case-management sertifisering gitt via Kommisjonen for saksbehandler sertifisering. Dette gjelder i alle stater. CCMC tilbyr en sertifisering eksamen for de som oppfyller visse forutsetninger. Disse kvalifikasjonene er: tolv måneder veiledet heltid saksbehandling eller tjuefire måneder med heltidsarbeid som en saksbehandler, og spesifikk erfaring i å hjelpe klienten direkte adresse psykososiale problemer.

Statlige krav

Den delstaten Nord-Carolina har spesifikke krav til saksbehandlere som arbeider med mennesker med psykiske lidelser og rusmiddelrelaterte lidelser. For disse typer saksbehandlere, er det CCMC sertifisering alene ikke nok. Heller, de må ha enten en profesjonell lisens i sosialt arbeid, ekteskap og familie terapi, rådgivning, psykiatri eller psykologi, eller både en graduate-nivå grad i et menneskelig tjeneste felt, med minst ett års post-grad overvåket erfaring, eller være en bord-sertifisert RN. I tillegg er en saksbehandler som arbeider med utsatte voksne, spesielt, må ha et sosialt arbeid grad og være i stand til å gjenkjenne risikofaktorer for overgrep og omsorgssvikt.