Digidexo.com

Cymbalta og bekkensmerter

Mange kvinner lider av bekkensmerter på grunn av forhold som vulvodynia, bekkenbunnen dysfunksjon og interstitiell cystitt. Siden det kan være farlig for pasienter med disse forholdene å ta narkotika langsiktig for å takle smertene, mange medisinske fagfolk nå ser til Cymbalta, et stoff mer kjent for sin bruk som en antidepressant, for å hjelpe pasienter senke sine smerte nivåer.

Hva er Cymbalta?

Cymbalta er en antidepressant som vanligvis brukes til å behandle angst forhold og depresjon. I de senere årene har Cymbalta blitt godkjent til også å behandle fibromyalgi. På grunn av Cymbalta suksess i å hjelpe pasienter med andre smertetilstander, gynekologer, urologer og andre leger som spesialiserer seg på vaginal og blære omsorg har begynt å foreskrive det som en måte for kvinner å håndtere langsiktig bekkensmerter.

Grunner kvinner lider av bekkensmerter

Mange kvinner lider av kroniske bekkensmerter på grunn av en rekke relaterte forhold. Noen av de store bekkensmerter gjerningsmannen er: vulvodynia, en nevropatisk smerte tilstand utføring skjeden, kjønnsleppene og vulva; bekkenbunnen dysfunksjon, en bekkenmuskelsmerter tilstand og interstitiell cystitt, en tilstand utføring blæren. Venstre ubehandlet, langsiktig bekkensmerter kan være ødeleggende for kvinner fysisk og i sin tur påvirke deres daglige aktiviteter som arbeider, trener, samleie, ridning og bruk av tamponger.

Hvordan Cymbalta hjelper

Cymbalta arbeider inne i legemet for å regulere det sentrale nervesystemet. Cymbalta er i stand til å blokkere smertesignalene som sendes ut av ødelagte nerver, forårsaker pasienter å føle mindre ubehag. Siden suksessen med Cymbalta smerte blokkerer evner har blitt påvist i diabetiker pasienter og fibromyalgipasienter, leger har begynt å vurdere Cymbalta som et medikament alternativ for kvinner som har lignende smerter i bekkenregionen.

Dosering

Doseringen av Cymbalta hver person bør ta varierer sterkt avhengig av hvilken medisinsk tilstand pasienten blir behandlet for, og hvor alvorlige de har symptomer. Ofte kan mange pasienter få beskjed om å starte rundt 20 mg eller 30 mg og sakte jobbe seg opp til å ta 60 mg om dagen. Hvor lenge hver person vil måtte ta Cymbalta også varierer fra pasient til pasient. Pasienter på Cymbalta langsiktige ofte nødt til å besøke deres forskrivning lege med noen måneder for å vurdere forbedring av sine symptomer.

Konsultere legen din

Selv Cymbalta kan være en livsforvandlende løsning for mange kvinner med bekkensmerter, er det ikke løsningen for alle. Andre medisiner som Elavil og Lyrica kan fungere bedre for visse bekken smertepasienter. Det finnes også andre alternativer som for eksempel fysioterapi, aktuelle gels og kirurgi. Pasienter bør diskutere alle sine symptomer og sykehistorie med sin lege for å finne ut om Cymbalta er den beste måten å behandle sine smerter.