Digidexo.com

Hvordan bli en diabetes pedagog

På grunn av den økende diabetiker populasjon, er det et stort behov for sertifiserte diabetes lærere over hele landet. For å bli en diabetes pedagog, men det er flere kriterier som må oppfylles. Når disse kriteriene er oppfylt, vil du nå en posisjon hvor du kan hjelpe tusenvis av mennesker diagnostisert med diabetes og lære dem hvordan de skal administrere deres tilstand riktig.

Hvordan bli en diabetes pedagog

Få en formell utdanning fra en godkjent skole. En mastergrad i et helsevesen beslektet emne er minimum for dette kravet.

Komplett minst 2 års yrkespraksis som lege, lisensiert sykepleier, farmasøyt, ernæringsfysiolog eller annet helsepersonell. Du må bli spesielt involvert med diabetes utdanning for varigheten av de to kvalifiserings år.

Acquire minst tusen timer med erfaring i et helsevesen miljø hvor du tilbyr tjenester som en diabetes pedagog. Selv om du ikke vil bli lisensiert i denne stillingen før du har oppfylt alle kravene, må du ha vært aktivt involvert i rollen som diabetes pedagog.

Hold en jobb i et helsevesen anlegget som behandler diabetes på en jevnlig basis. Du må være ansatt i minst 4 dager i uken, eller tilsvarende 32 timer per syv dager.

Meld deg på eksamen. Testen er tilbudt to ganger i året på forskjellige steder over hele landet. Sjekk nettsiden for National Certification Board for Diabetes Educators for test datoer og steder (se Ressurser nedenfor).

Betal eksamen gebyr på $ 350. Denne avgiften er refunderes, og vil ikke bli returnert hvis du ikke klarer testen.

•  Ta eksamen. Testen består av 200 spørsmål, 25 av disse er kontrollspørsmål som brukes for statistisk evaluering og kan anvendes på fremtidige prøver. Du vil ha fire timer å fullføre eksamen for å bli en diabetes pedagog.

Opprettholde sertifisering av retaking eksamen eller få etterutdanning studiepoeng hvert 5. år.

Hint

  • Meld deg på tidlig for å sikre din plass til å gå opp til eksamen.
  • Be om en håndbok og studere guide direkte fra National Certification Board for Diabetes Educators. Siden dette er den organisasjonen som skrev testen, prøvene og studieoppgaver er svært relevant og vil forberede deg godt til eksamen.
  • Påfør tidlig for å unngå den ekstra $ 100 sent registreringsavgift.