Digidexo.com

Gamle metoder for behandling av bipolar lidelse

Gamle metoder for behandling av bipolar lidelse


De tre midterste bilder av hjernen i den medfølgende bildet viser høy hjerneaktivitet opplevde i den maniske tilstanden til en bipolar episode. De tre nederste bildene viser lavere hjerneaktivitet som oppstår i en bipolar episode under tilstand av depresjon. Metoder for behandling av bipolar lidelse er dokumentert så langt tilbake i historien som den første århundre f.Kr. Når lære gamle metoder for behandling av bipolar lidelse, kan en person løsne grepet på den negative stigma knyttet til den maniske / depressive tilstand, og nå en mer realistisk forståelse av en person som er ansett for å ha bipolar lidelse.

Aromaterapi History

En dualistisk mental fenomen, diagnostisert og merket i antikken som manisk / depressiv (nå kalt bipolar), ble også behandlet av disse menneskene for 2000 år siden med naturlig aromaterapi. Ifølge et essay om SelfGrowth.com skrevet av Johanna Stoppa, et registrert aromaterapeut, "I mange år oljer har vært tilgjengelig for oss å dra nytte av,. Faktisk er essensielle oljer kjent som menneskehetens første medisin"

Aromaterapi Funksjon

Stoppa fortsetter, "Naturen har alt det vi trenger å balansere noen fysisk eller følelsesmessig sykdom i kroppen. Uten noen av bivirkningene vi har kommet til å forvente fra den farmasøytiske alternativ behandling. ... Eteriske oljer har en kjemisk struktur som er lik den som finnes i humane celler og vev. DNA-strukturen i planteverdenen arbeider i samsvar med DNA-strukturen i den menneskelige kroppen. Dette i sin tur øker hastigheten den naturlige helbredelses prosesser i kroppen. "

Akupunktur History

Som aromaterapi, ble akupunktur utviklet i antikken, i Kina 8000 år siden. Spesial nåler pierce strategiske punkter i huden, produsere litt smerte når den settes inn. Dette legemidlet kunst har gitt lindring for mange typer sykdom, inkludert depresjon.

Akupunktur Funksjon

Akupunktur behandler kropp og sinn som en. Med energigivende i sentralnervesystemet øke strømmen av helbredende kjemikalier, kan depresjon avta etter akupunktur behandlinger.

Lobotomi

I henhold til den 1936-utgaven av Merriam-Webster Online Dictionary, er en lobotomi en "kirurgisk løsrivelse av nervefibre som forbinder Frontallappens til thalamus utført spesielt for lindring av enkelte psykiske lidelser."