Digidexo.com

Diett for barn med ADD

Attention Deficit Disorder (ADD) er et atferdsmessig tilstand der en person har problemer med å betale oppmerksomhet og bor på oppgaven. Det kan påvirke voksne, men er mer vanlig hos barn. Selv om det ikke er noen dietter som er endelig vist seg å behandle ADD, noen foreldre finner ut at å endre en ADD barns kosthold kan hjelpe med atferdsproblemer uten å øke medisinering.

Eliminere Tilsetningsstoffer

Ifølge Attention Deficit Disorder Association, kan om lag fem prosent av ADD tilfeller hos barn behandles ved å fjerne kunstige tilsetningsstoffer i sine dietter, referert et program til som Feingold Diet. Dietten er basert på konseptet at enkelte mennesker er følsomme for kjemikalier i prosessert mat, som fører til atferdsproblemer av ADD. Dietten består av helt ridding et barns kosthold av all bearbeidet mat og husholdningsartikler som inneholder kunstige farger, smaker, konserveringsmidler og søtstoffer. Dette inkluderer elementer som fargerike frokostblandinger, brus med kunstige søtstoffer som aspartam og selv tannkrem som er kunstig farget.

Mate Legg til barn naturlig, ubehandlet mat for ca en måned og overvåke hans oppførsel. Selv om endring i kostholdet er ikke en bevist behandlingsmetode for ADD, kan noen foreldre finne noen gunstige endringer i barnas atferd. Selv om et barn ikke har overfølsomhet for kjemikalier i bearbeidet mat, er en diett høy i tilsetningsstoffer ikke anses ideelt uansett, så eliminere de som ikke vil være skadelig selv om det ikke behandle ADD symptomer.

Legge Balanserte Næringsstoffer

Selv om alle mennesker trenger en godt balansert kosthold, som sikrer et barn med ADD har en riktig balanse av ernæring kan være spesielt nyttig for å hindre forverring av ADD symptomer. Ifølge ADD magasinet "ADDitude Magazine", et barn med ADD bør spise magre proteiner, som kylling, soya, oksekjøtt, bønner, melkeprodukter eller nøtter i løpet av dagen for å holde henne blodsukkeret. Høye blodsukkernivåer fra en mangel på protein kan bidra til hyperaktiv atferd.

En riktig balanse av karbohydrater, frukt og grønnsaker og protein kan også holde en ADD barnets blodsukkeret jevnt. Et vanlig måltid bør bestå av 50 prosent frukt eller grønnsaker, 25 prosent protein og 25 prosent hele korn karbohydrater, som brun ris eller hele hvete pasta. Hele korn har en tendens til å inneholde mer fiber enn hvitt mel-baserte karbohydrater og kan holde et barns sult fornøyd. Når et barn med ADD mangler fiber i kosten hennes, kan hennes blodsukkernivået svinge og gjøre det enda vanskeligere for henne å konsentrere seg. Hvis du føler barnet ditt kan gå glipp av næringsstoffer, spesielt hvis hun er kresen i matveien, gi henne en daglig multivitamin å sikre at hun får nok vitaminer og mineraler for å holde kroppen hennes så sunt som mulig.